ISTRIA NUOVA

STIŽE 30 POZNATIH INFLUENCERA IZ ITALIJE: Važan događaj za promociju Istre uoči sezone

Vile će biti njihova baza gdje će organizirati fotografiranje, intervjue, video-zapise o životnom stilu i mnoge druge aktivnosti zbog kojih će dani u vilama biti nezaboravni

| Autor: Ružica KORACA
Vile će biti njihova baza

Vile će biti njihova baza


U Istria Nuova, nizu vila u Režancima koje krasi pet zvjezdica danas će boraviti 30 svjetski poznatih influencera iz Italije koji su već boravili u istim vilama prošle godine za Silvestrovo.

Osim zimskog ugođaja s grijanim bazenima i spa centrom, gosti su htjeli doživjeti resort Istria Nuova i u toplijem vremenu uz savršeno okruženje za spektakularni događaj s influencerima i kreatorima sadržaja. Ono što je omogućilo ovaj događaj je Istria Nuova podrška poznata kao i concierge ili dmc u turističkom žargonu koja uz široku paletu servisa i provjerenih partnera nudi klijentima najbolji doživljaj i lakoću u organizaciji evenata i/ili drugih vrsta boravka.

- Čast nam je što smo s našim partnerima - svjetski poznatim influencerima uspjeli organizirati event na visokoj razini i na taj način osnažili promociju Istria Nuova rezorta kao i destinacije Istre i nadamo se da će im biti odlično i da će nam se ponovno vratiti, rekao je Andrea Vitas, menadžer Istria Nuove.

Jedan od gostiju, Filippo Cozzi, kazao je "Izvršni sam direktor tvrtke Socialsuite Inovative video start up i vlasnik brenda X DESTINATION. Nakon boravka prije dvije godine u vašim vilama, fascinirani ljepotom mjesta i položajem na kojem se nalaze mogu istaknuti da je to savršeno okruženje za spektakularni događaj s influencerima i kreatorima sadržaja. Xdestination godinama surađuje s najboljim turističkim objektima u Europi i uvijek traži jedinstvena i čarobna mjesta na kojima možete stvoriti vrijedan sadržaj".

Vile će biti njihova baza gdje će organizirati fotografiranje, intervjue, video-zapise o životnom stilu i mnoge druge aktivnosti zbog kojih će dani u vilama biti nezaboravni. To je svakako vrlo važan događaj i za promociju Istre i za nadolazeću ljetnu sezonu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom