JEDNOSTAVNA ZA KORIŠTENJE

MOBILNA APLIKACIJA SKENIRAJ.ME: Evo kako olakšati prezentaciju i prodaju u ugostiteljstvu i turizmu uz pomoć QR kodova

| Autor: Promo
(Foto: Skeniraj.me)

(Foto: Skeniraj.me)


Kako bi se djelatnicima u turizmu (hotelijerima, vodičima, djelatnicima Turističkih zajednica itd.) i vlasnicima ugostiteljskih objekata (poput restorana, kafića, vinarija, OPG-ova) olakšalo prezentaciju i prodaju usluga te digitalizaciju vlastitoga poslovanja sukladno suvremenim trendovima, osmišljena je mobilna aplikacija Skeniraj.me.

Aplikacija je na tržištu godinu dana, a koristi ju veliki broj korisnika širom Istre te je korisnicima učinila jednostavnijom i kvalitetnijom komunikaciju s turistima jer je višejezična, sadrži sve informacije o ugostiteljskim i turističkim objektima i uslugama, slike, cijene, navigaciju koja voda do turističkih i ugostiteljskih sadržaja, broj skeniranih kodova i najzanimljivije sadržaje turistima.

Prilagođena je i aktualnoj COVID-19 pandemiji na način da smanjuje fizički kontakt s pružateljima usluga jer količinom dostupnih informacija omogućuje samostalno istraživanje. Aplikaciji se pristupa skeniranjem QR koda mobilnim telefonom koji se može nalaziti na naljepnici, letku, podsjetnici ili drugom obliku sukladno željama korisnika. Nakon skeniranja, otvara se aplikacija i zaslon sa sadržajima koji korisniku omogućuju samostalno istraživanje.

Osim što je aplikacija Skeniraj.me jednostavna za korištenje, intuitivna je vlasnicima turističkih i ugostiteljskih objekata i za administrativno vođenje jer korisnik sam unosi svaku promjenu u cijeni, sadržaju te ima neograničenu memoriju za unos novih sadržaja.

Skeniraj.me tim nikada ne miruje te se aplikacija svakodnevno nadograđuje novim funkcijama sukladno idejama postojećih korisnika i potrebama tržišta.

Više informacija o aplikaciji može se naći na www.skeniraj.me, a za demonstracija funkcioniranja aplikacije i kupnja licence mogu se učiniti na broj 0998477447 ili info@skeniraj.me

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum