čestitke svima!

FOTOGALERIJA / Na otvorenju tehničkog prvenstva Hrvatske u ITF Taekwon-Dou nastupilo je i nekoliko istarskih klubova 

| Autor: Glas Istre


Otvorenje tehničkog prvenstva Hrvatske u ITF Taekwon-Dou održano je jučer u Medulinu u sportskoj dvorani Osnovne škole Dr. Mate Demarin. U konkurenciji je bilo više od 90 natjecatelja iz 7 klubova. Nastupilo je i nekoliko istarskih klubova čiji su članovi ostvarili zapažene rezultate.

Među početnicama drugo mjesto osvojila je Dora Vlahutin iz medulinske Future, a Aleksandra Laura Kovčin iz Buzeta plasirala se na 3. mjesto. Početnici Eugen Sontag Ereis iz Future Medulin osvojio je drugo mjesto, dok se njegov klupski kolega Tin Zidarić izborio za brončanu medalju.

Ivano Putinja (Futura Medulin) osvojio je treće mjesto u kategoriji mlađi kadeti početnici, a Ema Radović (Buzet) osvojila je drugo mjesto te Vana Bebek (Futura Medulin) treće mjesto u kategoriji mlađih kadetkinja početnica.

U kategoriji starijih kadetkinja početnica Rahela Marušić (Buzet) osvojila je drugo mjesto, a najbolji stariji kadet početnik bio je Ateo Suljanović (Istra Pula) koji se plasirao ispred Dominika Ravnjak Sertić (Futura Medulin).

Nakon početnika natjecanju su pristupili stariji i mlađi kadeti/kadetkinje, te juinior/juniroke i seniori/seniorke.

Među mlađim kadetkinjama Franka Hodžić (Buzet) i Pia Krota (Buzet) osvojile su drugo odnosno treće mjesto.

Najbolja starija kadetkinja bila je Ana Nemarnik (Buzet), a Ana Gornik (Futura Medulin) plasirala se na drugo te Katarina Oreški (Futura Medulin) na treće mjesto.

Vito Lazarić (Istra Pula) osvojio je zlato, a Tin Petrić (Istra Pula) broncu u kategoriji stariji kadeti.

Među juniorima najuspješniji je bio Leonard Terlević (Futura Medulin) s osvojenim prvim mjestom, a Gea Seferagić Pliško (Futura Medulin) okitila se zlatnom medaljom među juniorkama. Nea Vuković (Istra Pula) bila je treća u kategoriji juniorki.

U kategoriji seniorki Chiara Rytz (Buzet) bila je druga, a Kristina Bernobić (Buzet) treća.

Čestitke svim članovima i trenerima istarskih klubova na odličnom nastupu, pokazanom znanju i vještinama.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter