POZNATO LICE S TV EKRANA

RADE RADOLOVIĆ Pulskog glumca sa zagrebačkom adresom zatekli smo na zimskom kupanju u Gortanoj uvali. OTKRIVA NAM SVOJE PLANOVE I ŠTO TRENUTNO SNIMA

Jedna od stvari koje nas uče na akademiji je da kao glumci uvijek trebamo stjecati razna nova znanja i vještine. U karanteni sam imao prilike raditi s alatom te naučiti kako se gradi vrtna kućica, veli Radolović

| Autor: Vanesa BEGIĆ


Pulski glumac sa zagrebačkom adresom Rade Radolović trenutno boravi u Istri gdje snima reklamu, ali i gdje svaki slobodan trenutak provodi uživajući u zimskom kupanju. Zatekli smo ga u Gortanovoj uvali, te bila je to prilika za razgovor s njim o njegovim uspjesima i planovima.

- Trenutno snimate reklamu za vižinadski Studio Sonda.

- Jako sam sretan što su me Jelena Fiškuš i Sean Poropat ponovno angažirali. Ovo će biti naša druga suradnja i jako se veselim odličnoj, kreativnoj i zabavno-radnoj atmosferi. Projekti njihovog Studija Sonda prestižno su nagrađivani u Hrvatskoj i svijetu.

- Kakav je bio život glumaca u doba korone, lockdowna, ograničenja, kada su prilike za nastupe bile ograničene?

- Jedna od stvari koje nas uče na akademiji je da kao glumci uvijek trebamo stjecati razna nova znanja i vještine. U karanteni sam imao prilike raditi s alatom te naučiti kako se gradi vrtna kućica. Također, imao sam više vremena posvetiti se istraživanju zdrave prehrane te benefitima "plant based" prehrane. U karanteni sam otkrio i prekrasne lokacije kontinentalne Hrvatske kao što su Kamačnik, Slapnica, Slunjčica i Mrežnica gdje sam se prvi puta počeo kupati u hladnim rijekama.

(Snimio Duško Marušić Čiči)

Nedavno sam se okušao i u kupanju u zaleđenom jezeru, ali nigdje mi nije toliko čarobno kao kad sam u našoj Gortanovoj uvali, koja je zimi predivna. Uz razne knjige i videa unaprjeđivao sam znanja vezana za elemente javnog nastupa i svladavanja treme. Ono u čemu sam posebno uživao bila su online prikazivanja predstava Istarskog narodnog kazališta. Bio je pravi gušt prisjetiti odličnih predstava u kojima sam imao prilike igrati. Nadam se da će se uskoro sve vratiti u normalu kako bismo ponovno mogli igrati i stvarati odlične predstave.

- Poznato ste lice s tv-ekrana, pripremate li nešto u tom pogledu?

- Trenutno pripremam cikluse novih radionica vještina javnog nastupa i svladavanja treme koje vodim individualno te u manjim grupama. Zbog povoljne epidemiološke situacije uskoro nastavljamo s igranjem hit-komedije "Sve o muškarcima" - Teatra Gavran, a uvijek postoji mogućnost i prostor za televizijski angažman koji mi uvijek bude zanimljiv.

- Planovi za budućnost?

- Pandemija uzrokovana koronavirusom i potresi koje smo doživjeli pokazali su koliko je budućnost neizvjesna. Tako da ću u budućnosti nastojati gledati što pozitivnije na lijepe trenutke koje stvorim i na one koje mi se dogode te im se više veseliti i biti zahvalan na njima.

(Snimio Duško Marušić Čiči)(Snimio Duško Marušić Čiči)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater