U ČETVRTAK U 21.30 SATI

RADE RADOLOVIĆ gostuje na pulskom kaštelu s predstavom "SVE O MUŠKARCIMA"

| Autor: Vanesa BEGIĆ

U ovoj dinamičnoj predstavi, glumci su odlučili pružiti istinsko teatarsko zadovoljstvo propitujući krajnje granice glumačkog umijeća. Brzi dijalozi, te izmjena dramskih i humornih pasaža karakteristika su ovog teksta koji pruža velike mogućnosti za glumačke transformacije

 

"Sve o muškarcima", predstava Teatra Gavran bit će izvedena na pulskom Kaštelu u četvrtak, 4. srpnja s početkom u 21.30 sati.

Autor predstave je Miro Gavran, a glume Vedran Komerički, Tomislav Krstanović i Puljanin Rade Radolović.

Muški svijet u ovoj se priči razotkriva s puno humora i neočekivanih sukoba, dok svaki od glumaca igra po nekoliko različitih uloga. Radnja je smještena u današnji Zagreb, a pred nama prolaze prepoznatljivi suvremeni likovi s kojima se svaki gledatelj može lako poistovjetiti.

- U ovoj dinamičnoj predstavi, glumci su odlučili pružiti istinsko teatarsko zadovoljstvo propitujući krajnje granice glumačkog umijeća. Brzi dijalozi, te izmjena dramskih i humornih pasaža karakteristika su ovog teksta koji pruža velike mogućnosti za glumačke transformacije. Predstava je pametna, duhovita, uzbudljiva, dirljiva i zabavna. Siguran sam da će se pulskoj publici svidjeti. Do sada smo gostovali u šest gradova Hrvatske i bili smo ili rasprodani ili dupkom puni. Ulogu u predstavi dobio sam zajedno sa sjajnim kolegama Vedranom Komeričkim i Tomom Krstanovićem na audiciji u Teatru Gavran početkom godine. Sam tekst i predstava dosta su glumački zahtjevni, ali sam proces pripreme prošao je vrlo dobro zahvaljujući redateljici Mladeni Gavran koja nas je vješto i ugodno vodila kroz proces, kazao je za naš list Rade Radolović.

- Osobno, oko nastanka nekih likova pomogli su mi i dragi poznanici - pulski odvjetnici sa zagrebačkom adresom Antea Brajković i Filip Radolović koji su mi dali uvid u svijet pravnika, trener Zelg Galešić i kolega Romano Nikolić koji je bio vrlo strpljiv instruktor dubrovačkog govora. Mislim da smo svi u Teatru Gavran napravili odličan posao s još jednim sjajnim tekstom Mire Gavrana te da će publika diljem Hrvatske uživati u predstavi. U nastavku nas očekuje još dosta gostovanja uz obalu te velika zagrebačka premijera u Lisinskom krajem rujna, veli Radolović.

- Vjerujemo da će "Sve o muškarcima" bit uspješna predstava poput lanjske hit predstave "Sve o ženama" koja ponovno gostuje u Puli dan nakon nas, a u kojoj igra još jedna Puležanka Lana Gojak. Svako gostovanje u Puli nas kao Puležane jako veseli, zaključuje.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini