RAZOČARANA

Ella Dvornik komentirala poreznu politiku: "Dno dna od države, svinjac"

| Autor: Portal NoviList
(Foto: Instagram)

(Foto: Instagram)


Hrvatska influencerica Ella Dvornik često putem društvenih mreža dijeli mišljenja o različitim temama sa svojim pratiteljima, a ovaj je put odlučila prokomentirati poreznu politiku naše države.

Ella je na svojem Instagram profilu objavila kratku i odrješitu poruku u kojoj kritizira oporezivanje napojnica u ugostiteljstvu, za koje od siječnja ove godine vrijede nova pravila.

Naime, po novom se zakonu napojnice mogu ostavljati i bezgotovinskim plaćanjem karticama. Utvrđen je i neoporezivi iznos od 3.360 eura godišnje po osobi, a iznosi iznad toga će se oporezivati po stopi poreza na dohodak.

Instagram screenshot @elladvornik

,,Dno dna od države koja uzima postotak od napojnica. Kao da se oni muče, smješkaju i pričaju s gostima…ovako i onako dolaze od svuda ljudi tu raditi kao konobari jer su plaće za domaće jadne, i onda sad i ono malo što se hranilo napojnicama će isto naguziti”, napisala je Ella.

,,Svinjac“, zaključila je naposljetku.

Inače, ovo nije prvi put da Ella kritizira stanje u našoj državi. U sličnom je tonu nedavno komentirala i kako se po njenom mišljenju ne isplati ići na fakultet, jer u današnjem društvu to više ne garantira uspjeh.

,,Zašto bi ti sad, kao klinac, bio doktor? Kada ti cijeli svijet, svi mediji govore da se moraš voziti u privatnom avionu, imati vilu, voziti Porschea. I onda ti gledaš ove Crypto, Pornhub, Onlyfans, influencere i misliš si ‘zašto bih ja studirao 10 godina za neku jadnu plaću?’.

Još radiš smjene po 20 sati. Ne znam, ili će nas stvarno morati zamijeniti roboti jer ćemo svi biti poznati ili ne znam što će se dogoditi. Ali, zanimljivo mi je gledati kako propadamo“, kazala je tada influencerica.

Njezin komentar, doduše, nije prošao bez kritika fanova. ,,Ovo je toliko glupo da ne mogu vjerovati”, ,,Govori jedna od najpoznatijih “radnica” na ovim prostorima”, ,,Žena koja nema srednju školu naravno da će prodavati ovakvu priču“, ,,Ova gospođa nema 1 sat radnog staža a govori o poslu“, bili su samo neki od komentara.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini