PORTAL UDRUGE HRVATSKIH PUTNIČKIH AGENCIJA

Putovanja.hr - svi aranžmani na jednom mjestu

| Autor: Duška PALIBRK
Ilustracija (Pixabay.com)

Ilustracija (Pixabay.com)


Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) ima novu internetsku stranicu putovanja.hr koja objedinjuje ponudu putničkih agencija - članica udruge koji se bave organizacijom putovanja u inozemstvo (outgoing paket-aranžmani i izleti). Stranica je nastala temeljem prepoznate potrebe za kreiranjem središnjeg mjesta ponude putovanja za inozemstvo, namijenjenog domaćem tržištu - iskusnim i potencijalnim putnicima, profesionalcima iz sfere turizma, avanturistima, blogerima. Stranica uz aktualna putovanja nudi savjete za putnike, predstavlja destinacije, donosi atraktivne članke, putopise i ostale zanimljivosti.

- Stranica je nastala kao logičan slijed rada na promociji naših članica, hrvatskog turizma i turizma općenito. Iako je Hrvatska receptivna destinacija te su mnoge agencije usmjerene na organiziran dolazak stranih turista u našu zemlju, i Hrvati rado putuju van granica Hrvatske te smo, osim promocije inozemnih programa naših agencija, željeli domaćim putnicima na jednom mjestu pružiti korisne informacije, savjete za putovanja i aktualnu ponudu, istaknuo je Tomislav Fain, predsjednik UHPA-e.

Prema statističkim podacima, kontinuiran je rast broja putnika koji putuju posredstvom putničkih agencija. Potvrđuje to važnost putničkih agencija, unatoč nebrojenim mogućnostima koje današnjim putnicima omogućuju direktnu online povezanost s destinacijama.

- Domaći putnici vjeruju putničkim agencijama, a prednosti putovanja s agencijama uistinu su brojne. Današnje putničke agencije puno su više od ponuđača paket-aranžmana - one kreiraju doživljaje putnika, nude individualni pristup, preporuke i omogućuju putnicima da na najbolji mogući način upoznaju destinaciju i znamenitosti ili se jednostavno odmore uz sigurnost da im je uvijek netko od predstavnika agencije 24 sata na raspolaganju. Upravo iz tog razloga vjerujemo da će svi putnici, zaljubljenici u putovanja i oni koji će to tek postati rado koristiti internetsku stranicu putovanja.hr, rekao je Fain.

UHPA je nacionalna strukovna udruga hrvatskih putničkih agencija, registrirana i kao udruga poslodavaca. Ima 224 redovna člana (turističkih agencija) te 96 pridruženih članova (hoteli, rent-a-car tvrtke, turističke zajednice, restorani i dr.).

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum