"Perceive to revere"

POGLEDAJTE VIDEO: Labinski kreativci iz Levela 52 napravili video hommage Istri i njenim stanovnicima

| Autor: Glas Istre

I labinska audiovizualna tvrtka Level 52 kreativno koristi vrijeme u karanteni.

U iščekivanju dana kada će opet moći snimati prirodne ljepote i krajolike svoje zemlje, autorski tim odlučio je kratkim videom pokazati divljenje koje osjeća prema svome okruženju.

Iz arhivskog materijala složili su svojevrsni omaž Istri, a originalnom glazbom i copyrightom poručuju kako će nas svijet nakon karantene ponovno prigrliti, ovog puta na našem pragu.

Upravo Dan planete zemlje čini se kao prigodan za dijeljenje ovog videa koji ima tendenciju postati novi podsjetnik koliko je Istra posebna i čarobna. A posebni su svakako i ljudi koji u Istri žive, kako ističu na kraju ovog filma, koji cijene i poštuju svoj zavičaj.

Režiju, snimanje, montažu i kolorkorekciju potpisuje kao i uvijek Goran Načinović, glazbu i miks tona Sanel Isanović, copyright nagrađivana vanjska suradnica Ana Tavić a narator je James Scott.

Perceive to revere from level52 on Vimeo.

Level 52 je labinska tvrtka specijalizirana u produkciji reklamnih i dokumentarnih filmova. Pokrenuta od strane lokalnih filmskih entuzijasta, tvrtka danas surađuje s filmskim autorima i djelatnicima na regionalnoj razini.

U posljednjih pet godina, tvrtka je producirala nekoliko nagrađenih turističkih filmova: 2015 "Cycling in Istria" okrunjen je nagradom sa Zagreb Tour Festivala te "Zlatnom kozom " u kategoriji vizualne komunikacije od strane Istarske turističke zajednice. 2017. godine autorska ekipa osvojila je drugu po redu zlatnu Kozu za film "Lim Bay Challenge".

Posljednja nagrada u Level 52 stigla je 2019. od Medvednica outdoor festivala u kategoriji montaža za serijal dokumentarno-namjenskih videa koji govore o utjecaju outdoor sportova na područje Ćićarije u sklopu projekta LIKE.

Ove je godine u istarskim kinima distribuiran i prvi srednjometražni dokumentarni film Levela 52 "Gdje si bio četrdeset i četvrte?". Riječ je o filmu koji je nastao u suradnji s porečkim redateljem Mladenom Đakovićem. Kroz gotovo tri godine, snimateljska ekipa pratila je okupljanja airsoft igrača na području Istre te njihova uprizorenja bitaka iz Drugog svjetskog rata.

I u doba korone, ovi kreativci pokušavaju ostati fokusirani i pripremati nove filmove i projekte za koje se nadaju da će zaživjeti kada se život vrati u normalu.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater