VELIKI PROJEKT

U DRUGOM PLANU ZBOG KORONE: Pula dobiva novo veliko parkiralište blizu centra grada, s gotovo 300 mjesta. Saznajemo koliko će se naplaćivati

| Autor: Borka PETROVIĆ

U Ulici Marsovog polja gradi se parkiralište s 282 parkirna mjesta. Riječ je o investiciji od 487 tisuća kuna (bez PDV-a) čiji je investitor Pula parking, a izvođač radova je obrt Gajanakop.

Po okončanju uređenja parkiralište će raspolagati s 268 plavih i 14 mjesta rezerviranih za osobe sa smanjenom pokretljivosti. Parkiralište pripada žutoj zoni (4 kune sat) i bit će u cjelogodišnjem režimu naplate, a parking će se moći platiti putem parkirališnog automata, sms m-parking usluge, Pay-do aplikacije, na kioscima (Tisak i I-novine) ili putem naplatničara Pula parkinga.

Iz Pula parkinga naglašavaju da usprkos trenutnoj situaciji epidemije, uz pridržavanje mjera zaštite i dalje obavljaju svoju djelatnost - održavanje i upravljanje parkiralištima, premještanje vozila zaustavljenih ili parkiranih na nedozvoljenim mjestima gdje ometaju normalan tok prometa, bojanje oznaka na cestama i parkiralištima, postavljanje i održavanje okomite prometne signalizacije.

- Aktivnosti smo prilagodili sigurnosnom aspektu pa smo za 52 zaposlena djelatnika reorganizirali način rada tako da dio njih koristi godišnji odmor od prošle, ali i ove godine. Do sada smo godišnje odmore uobičajeno koristili nakon završetka turističke sezone kada je smanjen opseg poslovanja, navodi Branislav Bojanić, direktor Pula parkinga.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum