PRIJEM ZA VIJEĆNICE I VIJEĆNIKE

Zoričić: "Različitosti su dobre, one nas jačaju. Iskreno, od mene isprike ukoliko sam bilo koga uvrijedio"

| Autor: Glas Istre
Prijem za vijećnike

Prijem za vijećnike


U povodu predstojećih božićno-novogodišnjih blagdana predsjednica Gradskog vijeća Pule Marija Marković-Nikolovski i gradonačelnik Pule Filip Zoričić upriličili danas  prigodan prijem za gradske vijećnice i vijećnike.

"Hvala vam na odazivu u ovako lijepom broju jer ovo je trenutak da se nađemo u neformalnom druženju i poželimo lijepe želje. Voljela bih da nam sljedeća godina bude ljepša, ugodnija i uspješnija od godine na izmaku. Trebamo pametno iskoristiti vrijeme da budemo što bolji ljudi i da donosimo što bolje odluke, međusobno se uvažavamo i bolje čujemo", poručila je predsjednica Gradskog vijeća Marija Marković-Nikolovski, ujedno poželjevši okupljenima i njihovim obiteljima puno zdravlja u nadolazećoj godini.

U prigodnom obraćanju vijećnicama i vijećnicima gradonačelnik Zoričić rekao je kako se svi na svoj način borimo za naš grad i svi ga volimo na svoj način.

Prijem za vijećnikeMarija Marković-Nikolovski i Filip Zoričić

"Različitosti su dobre, one nas jačaju. Želim jedan bolji pogled u budućnost za sve nas i da grad bolje funkcionira nego do sada. Iskreno, od mene isprike ukoliko sam bilo koga uvrijedio u ovih godinu dana. Želim nam suradnju u vijeću, konstruktivnu kritiku, argumentiranu i dobru raspravu i doista vjerujem da će to pridonijeti boljitku", kazao je gradonačelnik Zoričić i poželio vijećnicama i vijećnicima te njihovim bližnjima sretan Božić i Novu godinu.

Posljednja ovogodišnja sjednica Gradskog vijeća Pule održat će se u utorak 20. prosinca u 17 sati.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater