CHEF ORGANSKE KUHINJE DARKO DRAGAŠ
STARA JELA PRILAGOĐENA MODERNOM STILU ŽIVOTA "NEMAM VREMENA": Što duže kuhate hranu, to ona upija više topline i prenosi je na nas
Ono što je zimi potrebno jest upravo ono što smo izgubili modernim stilom življenja: topao obrok, sa srcem i dušom skuhan od žene ili muškarca, mame ili none koja brine i okuplja svoju obitelj (ili prijatelje) oko stola uvijek u isto vrijeme, mir i vrijeme da se čovjek pošteno posveti obroku i opusti nakon njega. To je nešto nenadoknadivo, stare kulture su to cijenile više od ičega jer znalo se da s ljubavlju pripremljen kuhani obrok i posvećenost stvaraju zdravog pojedinca na svim nivoima, a ovaj stvara zdravu obitelj i društvo. Ne preskačite obroke, kuhajte sebi svoju kvalitetnu i prirodnu hranu što je više moguće i jedite s pažnjom i u miru, isplatiti će vam se", poručuje chef organske kuhinje Darko Dragaš