GODINA ŠTAKORA

Ovo su najsretniji horoskopski znakovi u 2020. po kineskom horoskopu

| Autor: Portal NoviList.hr
Ilustracija (Pixabay.com)

Što se tiče uspjeha u poslu ili karijeri, Štakori će imati sreće, jer je ova godina povoljna za provođenje i završavanje svih projekata

Godina Štakora počinje u subotu, 25. siječnja i donosi nove mogućnosti, ali i nepredvidljive situacije.

Štakor upravlja društvenim događajima 2020., a budući da svaki kineski horoskopski znak ima poseban odnos sa Štakorima, očekuje se da c´e se svi suočiti s određenim izazovima.

U 2020. godini, najpopularniji znakovi u kineskom zodijaku su Tigar, Zmaj i Zec, piše Index.

Tigru, Zmaju i Zecu smiješi se financijski uspjeh, pa im se zato savjetuje da iskoriste sve prilike koje im se ukažu. Ne preporučuju se rizici; da ne bi izgubili novac.

I za Zmije će ovo biti dobra i uspješna godina. Obiteljski sporovi i sukobi bit c´e znatno smanjeni, a dugoročni projekti u koje su uložili mnogo truda počet c´e donositi materijalnu korist, ali i unutarnju srec´u. Veoma povoljna godina, znatno bolja od prethodne za rođene u znaku Zmije.

Za Štakore će ova godina biti korisna i produktivna. Često će dobivati pozivnice za zabave i svadbe, a velika je šansa da će organizirati i svoje vjenčanje.

Što se tiče uspjeha u poslu ili karijeri, Štakori c´e imati sreće, jer je ova godina povoljna za provođenje i završavanje svih projekata. Međutim, trebaju paziti da se ne preopterec´uju na poslu i da odvoje malo vremena za opuštanje kada osjete umor. Preporučuje se slobodno vrijeme provesti opuštajuc´i se s obitelji i ne razvijati nove poslovne projekte.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum