SAZNAJEMO

IZNENAĐENJE? Siniša Žulić možda neće po novi mandat na čelu Buzeta

| Autor: Danijela BAŠIĆ-PALKOVIĆ
Siniša Žulić (Snimio Milivoj Mijošek)

Siniša Žulić (Snimio Milivoj Mijošek)


Na pitanje hoće li se kandidirati za novi mandat, buzetski gradonačelnik iz IDS-a Siniša Žulić bio je tajnovit. Iako je rekao da bi volio završiti sve započeto, što bi značilo da želi nastaviti voditi Buzet, napomenuo je da ima nekoliko opcija, ali nije otkrio na što konkretno misli.

Budući da se već neko vrijeme spominje ime aktualne županijske pročelnice za turizam Nade Prodan Mraković kao potencijalne kandidatkinje za Buzet, Žulić kaže da su to spekulacije koje se pojavljuju pred svake izbore.

- Puno toga sam čuo pa i za Nadu da će biti kandidatkinja, ali ljudi svašta pričaju i bave se križaljkama. No jedinu križaljku slaže vodstvo stranke. Ja imam određene ambicije, ali postoje različite varijante i mogućnosti. Imamo još neke projekte koje bih volio započeti i završiti, a krajem ovog mjeseca ili početkom ožujka, bit će poznat kandidat za gradonačelnika Buzeta. No bez obzira budem li to ja ili netko drugi, siguran sam da će u Buzetu biti IDS-ov gradonačelnik, kaže Žulić.

Pitali smo Nadu Prodan Mraković za komentar na ove spekulacije, a ona tvrdi da joj je prioritet posao u Županiji te da neće biti kandidatkinja.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater