ROVINJ

"Zlatno sidro" osvojila Marina Punat, a priznanje "Zlatni osmijeh Jadrana" pulska ACI marina. Nagrađene su i ACI marina Rovinj, Marina Vrsar i Turistička zajednica Vrsara

| Autor: Ch. BILIĆ
Milivoj MIJOŠEK

Milivoj MIJOŠEK


Marina Punat s Krka osvojila je nagradu "Zlatno sidro" Jutarnjeg Lista za najbolju nautičku marinu 2019. godine po izboru više od tisuću anketiranih nautičara duž cijele jadranske obale.

Svečana dodjela održala se u ponedjeljak u rovinjskom Grand Park Hotelu u organizaciji Slobodne Dalmacije, nakon čega su uzvanici, među kojima su bili i ministar turizma Gari Cappelli, ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, direktor Hrvatske turističke zajednice Kristijan Staničić, prisustvovali u konferenciji "Budućnost nautičkog turizma".

Treće mjesto takozvane nautičke patrole pripalo ACI marini Skradin, odnosno drugo ACI marini Cres, priznanje "Zlatni osmijeh Jadrana" dospjelo je u ruke ACI marini Pula i to zato što su svi anketirani nautičari ljubaznost osoblja te lučice ocijenili s peticom. Nautičare se, naime, osim koliko se osjećaju ugodno, ispitivalo o ljubaznosti i stručnosti osoblja, izgledu, uređenosti, čistoći mora i okoliša, sportu te zabavi prisutnoj u lučicama.

Bitno je, dakle, napomenuti da je ekskluzivno priznanje osvojila upravo novootvorena ACI marina Rovinj s pet sidara u koju pristižu jahte dugačke i do 30 metara, jedna od najluksuznijih na Mediteranu. Priznanje za suradnju također je ostalo u Istri, a osvojili su ga Marina Vrsar i TZ Vrsar.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom