SVJETSKA PREMIJERA U ACI marini Rovinj

Predstavljena luksuzna jahta M8 marke Prestige: Remek djelo osmišljeno za vrhunski doživljaj krstarenja

| Autor: Bojana ĆUSTIĆ JURAGA
(Snimio Aldo Pokrajac)

(Snimio Aldo Pokrajac)


ACI marina Rovinj koja privlači ponajveći broj elitnih nautičkih događaja i manifestacija na čitavom Jadranu još jednom se potvrdila kao najluksuznija i tehnološki najsuvremenija luka nautičkog turizma na Mediteranu. Danas je tako ACI marina Rovinj ugostila svjetsku premijeru najvećeg Prestige motornog katamarana M8. Brodograditelj Prestige dio je najveće europske grupacije u nautičkoj brodogradnji Groupe Beneteau.

Jedinstven doživljaj

Najnovije remek-djelo M linije svjetski poznate radionice brodova, u isto vrijeme nudi kvalitetu, profinjene linije i udobnost u kojima su na ekskluzivnom događanju u organizaciji zastupnika branda i Euromarinea - ekskluzivnog partnera za Hrvatsku, mogli uživati istinski ljubitelji luksuznog krstarenja u ACI Marini Rovinj.

(Snimio Aldo Pokrajac)(Snimio Aldo Pokrajac)

- Nakon predstavljanja novog modela M8 marke Prestige, ranije ove godine u Dusseldorfu i Cannesu, sretni smo što imamo priliku i u Rovinju, uz naše ekskluzivne partnere iz Euromarinea, upoznati ljubitelje brodova s ovim izuzetnim iskustvom krstarenja. Kao i svi naši proizvodi, ova luksuzna jahta izvanredan je rezultat tima stručnjaka koji desetljeća znanja, umijeća i strasti prema brodovima pretaču u jedinstvene primjerke brodskog inženjerstva. Neprestano težimo svojim radom omogućiti onima koji žive s morem i za more izvrsno iskustvo plovidbe, a posljednji model svakako nudi dosad neviđen doživljaj, izjavio je Erwin Bamps, generalni direktor i vice president Prestige tvrtke.

(Snimio Aldo Pokrajac)(Snimio Aldo Pokrajac)

Kako se isitiče već dugi niz godina, upravo ovaj francuski proizvođač prepoznaje kvalitetu rada na hrvatskom tržištu i ukazuje svoje puno povjerenje domaćim stručnjacima tvrtke Euromarine koji su već više puta proglašeni najboljim Prestige zastupnikom brenda u svijetu.

- Ono što ovu 19-metarsku luksuznu jahtu izdvaja na brodskom tržištu svakako je njena višetrupna konfiguracija koja omogućuje prostranost jednaku jednotrupnim jahtama od 28 metara čime u svom punom sjaju konkurira velikim brodskim modelima.

Oduzima dah

Umjetnost života na koju poziva novi Prestige M8 tako nudi spoj čiste profinjenosti, vrhunca inovacija i izvrsnosti u nautičkom dizajnu pri čemu je svaki detalj u izradi pažljivo osmišljen kako bi pružio vrhunski doživljaj putovanja. Unutrašnjost broda obogaćena je prostranim salonom koji odiše luksuzom i udobnošću, dok se kabine ističu sofisticiranim dizajnom i izradom namještaja od isključivo vrhunskih materijala. U ovom pomno odabranom interijeru tako na putovanju može uživati do 12 putnika uz dva člana posade, navode njezini kreatori. Vanjski dio jahte Prestige M8 zaista oduzima dah svojim modernim izgledom i profinjenom estetikom koja nudi prostrane površine za sunčanje putnika, elegantan lounge prostor i dobro opremljenu palubu za opuštanje, pružajući savršeno okruženje za uživanje u svakom trenutku provedenom na moru.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater