Na pulskom kaštelu

Večeras velika MODNA REVIJA ANJE STEHLIK MORETTI

| Autor: Vanesa BEGIĆ

Poznata pulska dizajnerica Anja Stehlik Moretti upriličit će svoju samostalnu reviju na pulskom Kaštelu večeras u 21 sat. Dizajnerica koja na domaćoj sceni djeluje više od deset godina s brendovima Stehlik i O´Dijelo, Hrvatice je svojim kreacijama osvojila odavno, a prošle je godine otvorila svoj dizajnerski studio u Zagrebačkoj ulici u Puli te pokrenula webshop www.anjastehlik.com.

- Nova kolekcija sastoji se od 50-ak odjevnih kombinacija, što je najviše do sada, i nekako sam to odvojila na ljetnu Stehlik kolekciju i Rainbow haljine koje su apsolutni hit među Hrvaticama. U kolekciji će biti predstavljeni bezvremenski casual ljetni komadi od svile, jerseya te unikatne cocktail haljine za svečane prigode, ističe Anja Stehlik Moretti.

Kolekcijom dominiraju nijanse plave, zelene, lavande te rainbow haljine koje dolaze u harmoniji različitih boja. Novost je da će biti predstavljena i kolekcija za djevojčice.

Za koreografiju najmlađih curica zadužena je Sandra Demarin iz plesnog studija Saltatrix. Gošća večeri je mlada talentirana pjevačica Nensi Mitrović, poznata po nastupu na Supertalentu. Nakon revije priprema se after party u suradnji s Old city barom, gdje će Kaštel postati beach oaza uz odlične ritmove gosta iznenađenja.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter