Tradicionalna ljetna modna revija

ANJA STEHLIK Ljetni modni ugođaj na Kaštelu uz svečane haljine i savršena odijela iz O´dijelo kolekcije

  Želim vratiti ljepotu odijevanja za posebne prilike, koju smo protekle godine stavili u drugi plan, da se svaka žena u mojoj kreaciji osjeća elegantno i samopouzdano, kaže pulska dizajnerica Anja Stehlik najavljujući svoju modnu reviju na pulskom Kaštelu

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Revija će biti na Kaštelu

Revija će biti na Kaštelu


Pulski Kaštel i ove će godine biti će pozornica na kojoj će dizajnerica Anja Stehlik upriličiti novu modnu večer s gostima iznenađenja. Revija je zakazana za 13. kolovoza, a početak je u 20 sati. Poznata kao jedina hrvatska dizajnerica muških odijela po mjeri, Anja Stehlik ove sezone fokus stavlja na muškarce i ekskluzivno predstavlja novu O´dijelo kolekciju. Novi će modeli biti predstavljeni upotpunjeni stylingom iz prodavaonica Pula City Malla.

Modno scenski show

"Personalizirana odijela po mjeri budućnost su bitna na dizajnerskom putu u kreiranju savršenog odijela, a ovom revijom želim prikazati da su originalne ideje, jaka emocija, stvaralačka energija temelj napretka i uspjeha. Svakom revijom pomičemo ljestvicu i nudimo gledateljima pravi modno scenski show, kazala je dizajnerica Anja Stehlik.

Ljubiteljice mode moći će uživati u novoj Stehlik kolekciji koja donosi puno uzoraka, vibrantnih tonova, zanimljivih detalja, 3D materijala koji će se prožimati kroz kolekciju svečanih haljina koje će biti okosnica same revije.

- Želim vratiti ljepotu odijevanja za posebne prilike, koju smo protekle godine stavili u drugi plan, da se svaka žena u mojoj kreaciji osjeća elegantno i samopouzdano, navodi Stehlik.

Ležerni ljetni party

Cijeli koncept revije osmišljen je u stilu ležernog partyja u suradnji s Old City barom i Barlogistic gdje će, veli Stehlik, Kaštel zablistati ispod tisuću lampica i stvoriti ambijent pravog ljetnog ugođaja.

Uz nastup glazbenika Tea Grčića, bit će predstavljen i najnoviji električni Porsche iz Porsche Interauta Istra. Revija će se održati u petak 13. kolovoza s početkom u 20 sati gdje će gledatelji moći uživati u odličnom glazbenom programu nakon kojeg će uslijediti modna revija. Događaj će se održati uz poštivanje svih epidemiloških mjera.

Novu kolekciju Anje Stehlik u Savičenti je snimila Sara Sijan, modeli su: Piero Načinović, Teo Mikelić, Stefano Ljubešić. Mua je Klara Sošić, frizure je kreirao Artistic, a Styling (Pula City Mall, Optika Centar).

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter