UNIKATNI NAKIT

TAFT CRAFT PULJANKE BRANKE POPOV OSTOJIĆ: Posve nova kombinacija za Valentinovo

Riječ je o unikatnom, ručno izrađenom nakitu i accessoiresima koji će nedvojbeno "podignuti" i osvježiti svaki vaš odjevni predmet. Od male crne haljine do traperica u kombinaciji s pamučnom majicom, veli ova dizajnerica

| Autor: Vanesa BEGIĆ


Najnovija kolekcija domaćeg branda "Taft Craft" Puljanke Branke Popov Ostojić odiše dinamikom i originalnošću.

Dio kolekcije inspiriran je odvažnim ženama, kolorit se svodi na akromatske boje (crnu, bijelu i sivu) te, za Valentinovo, neizostavnu crvenu.

- Riječ je o unikatnom, ručno izrađenom nakitu i accessoiresima koji će nedvojbeno "podignuti" i osvježiti svaki vaš odjevni predmet. Od male crne haljine do traperica u kombinaciji s pamučnom majicom. Drugi dio kolekcije je nešto "smireniji", ali je i dalje crvena boja uveliko prisutna tako da, iako uz nešto suptilnije kombinacije boja, i dalje odiše strašću i ženstvenošću. Ovdje je inspiracija vječna ljubav. Motiv koji je na neki način postao zaštitni znak ovog modnog brenda je ručno izrađena ruža koja se proteže kroz cijelu priču, veli Branka Popov Ostojić.

Ističe za sebe da je perfekcionist u svom poslu i ako napravljenim djelom nije stoposto zadovoljna neće ga prezentirati što, kako kaže, u doba masovne proizvodnje i još masovnijeg objavljivanja svega i svačega nikako nije dobro jer trenutno "profitiraju" oni kojima je kvantiteta bitnija od kvalitete.

Nakit Branke Popov Ostojić

Od materijala je ovog puta dizajnerica pri izradi koristila elegantni saten, razne trake, perle, poludrago kamenje i taft (omiljen materijal dizajnerice po kojem je i nazvala svoj brend).

Zaštitno lice kolekcije "Achromatic Red" je njena dugogodišnja prijateljica i suradnica Đeni Pilar Mladenović, svjetlo i većinu objavljenih fotografija svojim je objektivom zabilježio Marino Raunić, poneke Branka Popov Ostojić koja je bila zadužena i za styling.

Nakit Branke Popov Ostojić

- Zahvalna sam Foto klubu "Pula" na ustupljenoj opremi i prostoru, ističe Popov Ostojić, akademska umjetnica koja se 2018. nakon više od 15 godina izbivanja vratila u rodnu Pulu.

Prve nastupe na modnoj sceni imala je još davne 2000., neposredno nakon završetka Škole primijenjenih umjetnosti i dizajna Pula. Diplomirala je na beogradskoj akademiji kostimografiju i modni dizajn. Članica je HDLU-a Istre, a Taft Craft design studio osnovala je u prosincu 2019. godine.

Nakit Branke Popov Ostojić

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum