STEHLIK FASHION SHOW

PREDIVNA POZORNICA ZA LJETNI DAŠAK GLAMURA: Ispred Arheološkog muzeja održana modna revija pulske dizajnerice Anje Stehlik

| Autor: Vanesa BEGIĆ


Već nekoliko godina poznata pulska modna dizajnerica Anja Stehlik izabire ljeto za svoju modnu reviju. Već tradicionalna, modna revija Stehlik Fashion Show, održana je po osmi put, i to na jednoj sasvim novoj pozornici, na onoj ispred Arheološkog muzeja Istre, koja se pokazala predivnom pozornicom za ljetni dašak glamura usred grada.

Ove godine Arheološki muzej Istre slavi 100 godina od osnutka, uskoro će i njegovo ponovno otvorenje, kao i otvorenje obližnjeg Malog rimskog kazališta, tako da je bio pogođen ambijent i trenutak.

Uz dašak glamura, posjetitelje koji redovito obilaze događaja iz svijeta mode, predstavljen je brend Stehlik koji je fokusiran na žensku modu, ali i brend muških personaliziranih odijela O'dijelo.

Ljeto, more, sunce, zabava, sve to asocira na ležerne, prozračne haljine u raznim bojama i printevima. Nova kolekcija cocktail haljina bila je upravo asocijacija na ljetne mjesece, na dugo, toplo ljeto. Nisu izostali niti odjevni komadi iz Stehlik cruise dnevne kolekcije, kao niti iz O'dijelo kolekcije s predstavljanjem novog dizajna i modela.

Uz profesionalne manekenke, reviju su nosili i poznati sportaši, a zaštitno lice kampanje bio je pulski glumac Rade Radolović. Sve je to bilo moguće uz Marka Bolkovića iz Visualie i njegove najnovije instalacije, a predstavljeni su i najnoviji modeli automobila iz auto kuće Porsche Istra.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini