MUSTRA ZA PRAVE MUSTE

FOTO/Popularni hrvatski brend kreirale su tri mlade djevojke. "Super je kako svaki naš kupac ima svoj đir i Mustra proizvode NOSI NA SVOJ NAČIN"

Na svakoj njihovoj majci je genijalna poruka. "Neka te", "Pomalo", "Fališ mi more" i mnoge druge, a Mustre objašnjavaju da poruke ponekad 'dođu' kroz razgovor, a . ponekad sjednu i dobro promisle kako bi došle do rješenja koje će se svidjeti svakoj članici dizajnerskog trojca

| Autor: Ružica Koaca


Njihov su zaštitni znak majice s porukom i zanimljivim ilustracijama, a iza brenda Mustra kriju se tri divne mlade djevojke, Ivana Pamuković, Romana Dujmić i Marijana Prgomet.

"U Dalmaciji se često koristi izraz mustra, pogotovo kad si na "svoju ruku" ili "malo zeznut". Romanu je suprug Davor često zvao mustrom, i tako je baš njoj pala na pamet ideja da brend nazovemo Mustra. Mustra isto tako znači i uzorak za pletenje i šivanje. Tako da je ispala win win situacija", ispričala nam je Marijana Prgomet.

Na svakoj njihovoj majci je genijalna poruka. "Neka te", "Pomalo", "Fališ mi more" i mnoge druge.

"Poruke ponekad dođu kroz razgovor, razno razne situacije ili se sjedne i promisli pa tako dođemo do rješenja koja se sviđaju svakoj od nas. Što se tiče same kvalitete materijala s kojim radimo- uvijek za naše kupce biramo najkvalitetnije i s time se jako ponosimo", istaknula je Romana Dujmić.

Majice su kvalitetne, udobne i nosive u svim modnim kombinacijama. Vrlo im je bitan sastav materijala i rade s prirodnim materijalima. Kupci to prepoznaju, te ističu da su zbog toga jako ponosne. Materijale uvoze iz Turske, a najčešće se radi o 100-postotnom pamuku.

"Super je kako svaki naš kupac ima svoj đir i Mustra proizvode nosi na svoj način. Majice tako često cure nose na suknje, kratke i duge hlače, trenirke, a mi često i spavamo u njima", kazala je kroz smijeh Ivana Pamuković.

Poslovanje tijekom korone bio im je izazov kao i svima jer su se našle u situaciji koja nije bila očekivana. Smatraju se sretnicama jer je baza njihovog poslovanja online narudžba čiji su zapravo i pioniri na neki način. Već sedam godina vode online poslovanje, te su na neki način bile spremne za nadolazeće vrijeme.

"Društvene mreže su danas platforma gdje moraš biti vidljiv i zanimljiv kupcima. To su sve naše poznate ili manje poznate Mustre i njihova pohvala nas veseli i stimulira da budemo još bolje", ističe simpatična Marijana Prgomet.

Što se budućnosti tiče planova je puno, a isto tako i novosti. "Trenutna situacija sa covidom nas malo usporava, ali ubrzo stižu i neka nova iznenađenja", najavila je Romana Dujmić.

Zanimalo nas je u čemu je tajna izdržljivosti na tržištu, te koji bi savjet dale budućim poduzetnicima.

"Izdržale smo sedam godina! U tom vremenu stvarno smo svašta doživjele. Bilo je nekad padova, ali više uspona. Što se savjeta tiče, naoružajte se strpljenjem i budite uporni. Izazovi su uvijek tu, ali te nauče jako puno i na kraju budeš jako sretan jer si postigao ono sto zamisliš", kazala je Ivana Pamuković.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini