MODNA REVIJA U HOTELU LONE

MARTINA HERAK: Black Martini

| Autor: Lara BAGAR


I dok se godina završavala Martina je stvarala i u suradnji s modnom školom Callegari u sklopu programa Love is Lone predstavila svoju najnoviju kolekciju. Total black bio je Martinin total look. Crna kao primarna boja i vječna inspiracija ili Martinino monokromatsko dizajnersko istraživanje u kojem se na čistoj podlozi lišenoj bilo kakvog utjecaja stvaraju asimetrični modeli koji su njen dizajnerski potpis

Kreacije Martine Herak (Giordano CELLICH)

Kažu da kako uđeš u Novu godinu takav će ti biti i ostatak godine. Ako je vjerovati toj izreci ili poslovici, onda će Martina Herak imati jako uspješnu godinu. Porečka dizajnerica za kraj godine priredila je modnu reviju u rovinjskom hotelu Lone. Dizajnerska revija u dizajnerskom hotelu. Savršen spoj estetike i dizajna sa domaćim potpisom. Logičan je to bio obostrani odabir, kako porečke dizajnerice tako i hotela Lone koji kroz svoji objekt promovira autentičan domaći dizajn.

Maštovito i otmjeno

I dok se godina završavala Martina je stvarala i u suradnji s modnom školom Callegari u sklopu programa Love is Lone predstavila svoju najnoviju kolekciju. Total black bio je Martinin total look. Crna kao primarna boja i vječna inspiracija ili Martinino monokromatsko dizajnersko istraživanje u kojem se na čistoj podlozi lišenoj bilo kakvog utjecaja stvaraju asimetrični modeli koji su Martinin dizajnerski potpis.

Kreacije Martine Herak (Giordano CELLICH)

Spajanjem različitih tekstura materijala, drapiranjem i već prepoznatljivim načinom konstrukcije, Martina Herak je i ovom kolekcijom ostala dosljedna svom načinu stvaranja i stilu, koje nikako ne možemo poistovjetiti s onim konvencionalnim. Haljina crne boje je tipično djelo poznate modne dizajnerice gdje imamo maštovito igranje s naborima te naglašava komociju otmjenosti.

Kreacije Martine Herak (Giordano CELLICH)

Pazeći na izradu i odabir materijala posebnu pažnju pridala je odabiru materijala te su u izradi posljednje, ove pete po redu, Martinine kolekcije korištene prirodne teksture. Učinak je paleta širokih, asimetričnim haljina na varijaciju male crne haljine tog modnog klasika koje je kreatorica interpretirala u osuvremenjenom izdanju, a posebnost su bile romantične čarapice koje su postale neizostavni dio njezinih kolekcija. Priču je zaokružio make up koji je radio team škole Callegari, a glazbu su puštali Matija Duić i Jan Kinčl.

Kreacije Martine Herak (Giordano CELLICH)

Raznovrsna kolekcija ponudila je tako i otmjene haljine prigodne za poslovne sastanke ali i doček Nove godine. Martinina mala crna haljina je zapravo prava koktel haljina za sve prilike. Kao martini, ali u crnom izdanju!

Kreacije Martine Herak (Giordano CELLICH)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater