MODNA REVIJA LOOK @ ME

"LA MODA E` MOBILE": Modne priče snimljene na Vižuli i Kamenjaku pred publikom

Ovogodišnje izdanje bilo je prilagođeno epidemiološkim mjerama ali zanimljivo, domišljato i s puno duše. Dizajneri i gosti uživali su u video prezentaciji, a s po pet modela predstavili su se: Ingrid Rojc Design, Antonela Showroom, Iva Kuzmanović, Ivana Tomić, Laardesign, Anima M, Doris-Alique tricot, Katja Kliba, Kristina Nefat, Diva lash academy by Alnea Božić

| Autor: Ružica KORACA


U Vinkuranu je predstavljeno 12. izdanje projekta Look @ me. Riječ je o tradicionalnoj modnoj manifestaciji, koja je ovoga puta održana na vinkuranskom igralištu, koje je poslužilo kao gledalište za video predstavljanje modnih kombinacija istarskih dizajnera. Sve je bilo prilagođeno epidemiološkim mjerama, ali zanimljivo, domišljato i s puno duše. Dizajneri i gosti uživali su u video prezentaciji, a s po pet modela predstavili su se: Ingrid Rojc Design, Antonela Showroom, Iva Kuzmanović, Ivana Tomić, Laardesign, Anima M, Doris-Alique tricot, Katja Kliba, Kristina Nefat, Diva lash academy by Alnea Božić.

Posebnost

"Želim da moje kreacije nose pametne žene", kazala nam je modna dizajerica svjetskih razmjera Ivana Tomić, a Kristina Nefat je svoje kreacije opisala riječima: "Moje haljine su jednobojne i minimalističke, željela sam da se istakne osobnost osobe koja je nosi."

I ostali dizajneri nisu krili oduševljenje ovim projektom, ali i zadovoljstvo jer su na ovako poseban način predstavili svoje kreacije. Važna je i činjenica da video koji je predstavljen mogu plasirati na svoje kanale.

Iva Kuzmanović (Snimila Ivana Tomić)

Organizaciju događanja potpisuju Marko Mavije i Kristina Brkić. Video je snimio i uredio Alen Spionjak, a publika je doista bila oduševljena lokacijama Vižule i Kamenjaka koje su odabrane za snimanje modnih priča. Ova virtualna revija pod nazivom "La moda e` mobile" slavi slobodu, pokretljivost i praktičnost žene danas.

Ivana Tomić (Snimila Ivana Tomić)

Odjevni predmeti od prirodnih materijala nagovještaj su potrage za unutarnjom prirodom kroz   ritam, pokret i dah. Doduše, takva je i današnja žena: uvijek u ritmu, ali sa stilom.

Kreativni tim

Tim videoprojekta čine Audio Lab (akustika), Frizerski salon Artistic (frizure) Ella Žudić, Klara Sosić i Lea Bilić (make-up), fotografkinja Ivana Tomić, te asistenti kamere Ivana Tomić i Giordano Cellich. Virtualnu reviju poduprli su Općina Medulin, Salon Artistic, Leona Flowers & Weedings, te vinarija Diković.

Katja Kliba (Snimila Ivana Tomić)Showroom Antonella (Snimila Ivana Tomić)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum