BUDI TKO JESI

FOTO / Modna dizajnerica iz Umaga Mirna Posavčević predstavila svoju novu kolekciju

| Autor: Ružica KORACA
Mirna Posavčević

Mirna Posavčević


Uoči online revije Zagreb Fashion Destination, koja će se održati 17. studenog, umaška modna dizajnerica Mirna Posavčević predstavila je Glasu Istre svoju novu kolekciju Grace za jesen/zimu 2020.

"Ova je godina zaista posebna te je u ovo izrazito teško vrijeme pravo veselje vidjeti nadasve pozitivan duh i kreativne priče koje nas uvijek ostave bez daha", kazala nam je Mirna Posavčević.

"Svojstveno ovom zaista posebnom vremenu, odlučila sam iskoristiti ostatak visokokvalitetnih materijala iz prijašnjih kolekcija i dati im novo ruho. Stvoriti nešto novo kombinirajući siluete uz poneke modele iz prijašnjih kolekcija. Spojiti couture i casual u novu ready-to-wear kolekciju koja je namijenjena za svaku priliku, od dnevnog izlaska do poslovne večere ili odlaska u grad", kazala nam je Posavčević.

Nova kolekcija Grace nadasve je posebna modna priča u kojoj je kao glavna misao vodilja Anima Mslogan Be Who You Are. Tema kolekcije je unutarnja ljepota i samouvjerenost. Grace joj je i jedna od dražih pjesma Jeff Buckleya, povjerila nam je Mirna.

Naziv kolekcije nije došao slučajno, on spaja trenutno stanje u kojem živimo gdje se vide one možda najvažnije crte karaktera svakoga od nas. A možda nam u današnje vrijeme zatrpanosti objavama i reklamama na društvenim mrežama najviše fali ljubavi prema sebi i vjere u sebe.

Mirna je koristila različite materijale i uzorke, kombinirajući umjetnu kožu i nezaboravne Anima M. modne dodatke. Osim jedinstvenih ručno-oslikanih komada, posebni detalji izrađeni su tehnikom vezenja i slaganja reljefnih tekstura koristeći pritom različite materijale.

Kako nam sama dizajnerica kaže, cilj joj je bio spojiti dvije strane brenda: couture liniju posebne izrade i casual liniju svakodnevnih modela. Jedan od najprodavanijih i najpoznatijih artikala su svakako jedinstvene ručno-oslikane majice. Raznih tematskih sadržaja, razigranih boja, otkrivaju poseban slikarski stil umjetnice. Prvi put one su dio ovakve kolekcije gdje se jasno vide poruke koje predstavljaju, slogane brenda: Be Who You Are i Just Be You.

"Možete očekivati Anima M. prepoznatljiv stil francuskog chica uz posebne detalje. Autorski potpis bit će dakako najviše uočljiv uz poteze mog kista koji su i u ovoj kolekciji donijeli one statement komade", istaknula je dizajnerica.

Mirna PosavčevićMirna PosavčevićMirna PosavčevićMirna PosavčevićMirna PosavčevićMirna Posavčević

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum