ZA ŽENE KOJE SE ŽELE ISTAKNUTI

NOVA KOLEKCIJA IGORA DJUGE: Identity kao točka dodira



Haljine asimetričnih krojeva i printeva, bezvremenske suknje i odvažne bluze koje su toliko nosive, a opet, savršeno privlače pozornost. Veliki adut kolekcije su ženska, pomalo oversized odijela i kaputi u kojima se može pronaći svaka žena, a upravo je to i jedan od ciljeva samog brenda

"U onome sto ja dizajniram, klijentice izražavaju svoju osobnost, ali i dio moje vizije njih samih. Identity je naša točka dodira." Ističe uz najavu svoje nove kolekcije mladi modni dizajner Igor Djuga.

Naime, njegov brend Identity, prepoznale su brojne dame, a Igor Djuga dobiva i pohvale struke. Materijale koje koristi u svojim kreacijama nabavlja od vrhunskih dobavljača iz Londona, koji su među najboljima na svijetu.

- Haljine asimetričnih krojeva i printeva, bezvremenske suknje i odvažne bluze koje su toliko nosive, a opet, savršeno privlače pozornost. Veliki adut kolekcije su ženska, pomalo oversized odijela i kaputi u kojima se može pronaći svaka žena, a upravo je to i jedan od ciljeva samog brenda. Visoka estetičnost, ovu kolekciju čini iznimno zanimljivom, a samim time i primamljivom. U svakoj od kreacija, žena ima priliku osjećati se kao da je upravo ona ta, koja je sišla s neke od svjetskih modnih pista, ističe se u najavi kolekcije.

- Uvijek nastojim stvoriti kolekciju u kojoj će se pronaći svaka žena, koja se ne osjeća sputana godinama i kojoj ne nedostaje vlastitog stila. Prirodno je u ovom poslu očekivati reakcije publike, svi komentari su mi poticajni i dodatna inspiracija. Moja misija je uvijek iznenaditi i ne ponavljati se, kaže Igor Djuga.

Njegova je nova kolekcija, kako kaže, namijenjena ženama koje se žele istaknuti u kojoj god situaciji bile, a prema najavi samo je uvertira onoga što priprema za proljeće/ljeto 2019.

Fotografije nove kolekcije potpisuje Franjo Matković, model je Ivana Vukušić, a u kreativnom timu su i Sanja Hrstić – Callegari make up, Ivan Pervan – hair i Ana Nikačević – styling. (B. Ć. J., snimio Franjo MATKOVIĆ)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter