KREATIVNA HRVATSKA

Nakit iz Pule Flower Children by Kristina Jaranović među odabranim kreativcima

| Autor: Lara BAGAR
Kreativna Puljanka Kristina Jaranović i njen nakit Flower Children

Kreativna Puljanka Kristina Jaranović i njen nakit Flower Children


Već godinu dana projekt Kreativna Hrvatska donosi rukotvorcima priliku za promociju u izlozima jedne od vodećih hobby&art trgovina u Hrvatskoj, Puls hobby & art store u King Crossu, Zagreb.

Naime, u tijeku je sedmi krug projekta osmišljenog kao podrška kreativcima koji svakodnevno stvaraju proizvode i bore se za svoje mjesto pod suncem. Cilj projekta je promocija kreativaca iz cijele Hrvatske koji nemaju svoje izložbeno - prodajne prostore, a imaju svoje obrte, tvrtke ili registrirane radinosti te im omogućiti da se predstave široj javnosti i opstanu unatoč konkurenciji crnog tržišta.

Veća vidljivost

Idejna začetnica projekta je Natalija Borčić, vlasnica Puls hobby&art storea, koja uz pomoć svojih djelatnica među brojnim prijavljenima bira one koji će sudjelovati u projektu. Zainteresirani se prijavljuju putem Facebook stranice Kreativna Hrvatska i izlažu tijekom dva mjeseca.

U ovom krugu do 3. svibnja u izlogu Puls hobby&art storea moći će se vidjeti i kupiti proizvodi Ivane Štrosar - Sretni kutak by Ivana, Jasenke Mijoš - Unique Design, Marine Potesak - Mazulo i Jasmine Vlaisavljević Bunjevac - Vigsha svijeće.

Flower Children Kristine JaranovićFlower Children Kristine Jaranović

S obzirom na to da su dosadašnji izlagači zahvaljujući sudjelovanju u ovom projektu primijetili znatno veću posjećenost svojih društvenih mreža, zadnja dva kruga biraju se i izlagači za virtualno predstavljanje u kojem će se predstaviti i Puljanka Kristina Jaranović s njezinim prepoznatljivim nakitom Flower Children by Kristina Jaranović. Radi se o prepoznatljivom unikatnom umjetničkom nakitu od tkanine dizajnerice i poduzetnice Kristine Jaranović. Pokrenut je 2010. kao odgovor na strast koja je u njoj bujala, kao odgovor na ljubav i želju za stvaranjem unikatnog nakita. Nit vodilja joj je uvijek bila da se jednostavna odjevna kombinacija upotpuni nečim drugačijim što bi, odmah na prvu, privuklo tuđe poglede. Nečim naoko golemim, cvjetnim, šarenim, predivnim…

Uz nju će se u iduća dva mjeseca kroz Kreativnu Hrvatsku promovirati i Cvjetni put Danijele Ninić, Decoupage G-dar Gordane Goge Kraljić i Željkine kućne čarolije Željka Ivanović.

Vjetar u leđa

U proteklih godinu dana u sklopu projekta Kreativna Hrvatska predstavljeno je ukupno 34 rukotvoraca, kreativnih i vrijednih ljudi koji svakodnevno traže svoje mjesto na tržištu, a svi redom ističu kako im je projekt donio veću vidljivost na društvenim mrežama i veći broj narudžbi.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter