U GLAVNOM GRADU RUSIJE

POTPIS PULSKOG DIZAJNERA NA JEDNOM OD NAJLJEPŠIH NEBODERA NA SVIJETU: Skira osvijetlio Evolution Tower u MoskviPulski nagrađivani dizajner Dean Skira i njegov tim posljednje su četiri godine radili na ovom prestižnom projektu i postigli iznimne rezultate na području implementacije najnovijih rasvjetnih tehnologija

Globalna korporacija Transneft večeras je u Moskvi upriličila svečano otvorenje njihovog novog korporativnog sjedišta, jednog od najljepših nebodera na svijetu, Evolution Towera čiji dizajn rasvjete potpisuje tvrtka Skira. Pulski nagrađivani dizajner Dean Skira i njegov tim posljednje su četiri godine radili na ovom prestižnom projektu i postigli iznimne rezultate na području implementacije najnovijih rasvjetnih tehnologija.

"Istaknuo bih da je Transneft najveća naftna kompanija na svijetu i osobnog sam uvjerenja da će naša poslovna zgrada doprinijeti reputaciji kompanije. Kule moskovskog Kremlja i Katedrala Vasilija Blaženog na Crvenom trgu simbol su ruske prošlosti, dok naša zgrada postaje simbolom moskovske budućnosti", izjavio je Nikolay Petrovich Tokarev, predsjednik Uprave korporacije Transneft.

Skirin projektni zadatak bio je postizanje potpunog dizajna rasvjete interijera i eksterijera s centraliziranim sustavom upravljanja dnevnog i električnog svjetla. Projekt sadrži rasvjetna rješenja dizajnirana za interijer i eksterijer nebodera u skladu s europskim i ruskim normama, pravilnicima i posebnim zahtjevima klijenta. Velika pažnja tijekom projektiranja i dizajniranja usmjerena je u postizanje uravnoteženosti rasvjete vidljive izvana uz visoku razinu performansi za krajnje korisnike u prostoru. (Priredio M. Ra.)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I ONLINE IZDANJU OD PETKA

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini