NOVI SPOT I DVIJE GOŠĆE NA KONCERTU

Elis Lovrić i Nina Romić s Massimom na Šalati

Foto WALTER

Foto WALTER


Pred veliki koncertni spektakl koji će održati na zagrebačkoj Šalati 14. rujna, Massimo je predstavio videospot za singl "Ne ostavljaj me tu", nastao režiji Hrvoja Banića i s Markom Blaževićem u glavnoj ulozi. Osim toga, najavio je dvije gošće koje će otvoriti njegovu večer za pamćenje pod otvorenim zagrebačkim nebom. Jedna od njih istarska je vila Elis Lovrić s kojom ga vežu korijeni.

- Nije se moglo ljepše posložiti da Massimo prepozna moju glazbu i pozove me da budem "support" na Šalati. Massimo je svojim osebujnim, legendarnim glasom obilježio, kao i mnogima, i dio mog života i snova. A i jedini je koji na prvu može razumjeti moj, kako neki kažu "kineski" labinjonski dijalekt jer smo "slučajno" oboje Labinjani. Zahvalna sam na toj slučajnosti i sretna što me pozvao, rekla je Elis Lovrić koja će ovom prilikom nastupiti u pratnji violončela.

Na koncertu će nastupiti i renomirana zagrebačka kantautorica Nina Romić koja će uz pratnju benda izvesti malu glazbenu poslasticu. Izravna i beskompromisna, progovarajući o intimnim tematikama, svojim folk rock izričajem zaokružiti će čaroliju zagrebačke večeri.

- Čast mi je podijeliti "stage" s Massimom i njegovim bandom na možda i najljepšoj zagrebačkoj pozornici pod zvijezdama. Nastupit ću u pratnji klavijaturista i gitarista. Pripremili smo mini-paket ljubavnih pjesama, otkrila je Nina.

Osim Elis i Nine koje će otvoriti koncert, Massimu će se na Šalati pridružiti i gosti iznenađenja, a na repertoaru će mu se naći provjereni hitovi, kao i pjesme s novog albuma "Sada". (I. Ko.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini