ISTARSKI FESTIVAL VJENČANJA U NOVOM, PROŠIRENOM KONCEPTU, KREĆE VEĆ OVOG VIKENDA

U subotu izložba svadbene fotografije u Galeriji Makina


Ovog vikenda Istra ulazi u svijet vjenčanja koji traje cijeli mjesec siječanj. Tijara model & event management agencija u novom i proširenom konceptu započinje TIJARA newsFESTIVAL SPOSAnews. Istarski Festival vjenčanja postao je, kako doznajemo, dio većeg koncepta koji će se provoditi tijekom cijele godine, a započinje već ovog vikenda izložbom svadbene fotografije u Galeriji Makina.

Fotografije 11 hrvatskih fotografa

U novom konceptu kroz mjesec siječanj posjetitelji će imati prilike posjetiti: TIJARAartNEWS, Istra wedding destination - izložbu svadbene fotografije snimljene na području Istre kroz postav od 24 rada hrvatskih fotografa. Otvaranje izložbe održat će se ove subote s početkom u 20 sati u Galeriji Makina. Izložba će se potom moći posjetiti od 15. do 19. siječnja, od ponedjeljka do petka od 18 do 20 sati te 20. siječnja od 10 do 13 sati.

Na izložbi će posjetitelji moći pogledati radove 11 hrvatskih fotografa: Foto Festival wedding photography, Matija Kljunak Weddings, Gospon Slikar Weddings, Saša Halambek photography, Lukart wedding photography, Šimunić - Pulić wedding photography, Ivančić photography, Indigoblu weddings, Edna Jurcan Photography, Pirowski wedding photography i With love from Anushcka.

Dvodnevni festival vjenčanja

Veliki modni događaj TIJARAfashionNEWS, koji će predstaviti dvadeset i jednog dizajnera iz cijele Hrvatske, održat će se u petak, 19. siječnja u 20 sati u Domu hrvatskih branitelja u Puli, dok će se TIJARAsposaNEWS, Istarski Festival Vjenčanja, tradicionalno održati 27. i 28. siječnja, također u Domu hrvatskih branitelja.

Na sajmu će se predstaviti osamdesetak izlagača koji će nuditi usluge i proizvode vezane uz vjenčanja. Kampanja za ovogodišnji Festival nastala je u Galeriji Cvajner uz tehničku potporu tvrtke Voice Box Vision. Naime, Festival nastavlja promociju Istre kao wedding destinacije pritom prikazujući vjenčanja kroz razna povijesna razdoblja na lokalitetima u Istri.

Pod vodstvom fotografkinje Ivane Tomić u kampanji je zablistala manekenka Julija Gerenčir u haljini Vjenčanica Biba. Za make up se pobrinuo Le Beauty Mansion, dok je za frizure zaslužan Studio Lara. (Borka PETROVIĆ)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum