NA MALIM EKRANIMA

Pulski glumac RADE RADOLOVIĆ glumi policajca Šiška u popularnoj sapunici "Drugo ime ljubavi"

| Autor: Vanesa BEGIĆ

Među brojnim likovima, intrigama, spletkama, nailazimo i na Radu Radolovića, pulskog glumca, a njemu to nije prva uloga u sapunici. Naime, prošle je godine u sapunici Jelene Veljače koja se prikazivala na RTL-u, "Pogrešan čovjek", interpretirao ulogu Livija

U tv-seriji koja se prikazuje od ponedjeljka do petka na Novoj tv "Drugo ime ljubavi", glumit će i pulski glumac Rade Radolović. Serija, čiji su redatelji Josip Žuvan, Danijel Kušan, Zoran Margetić i Darko Drinovac najavljena je kao ovogodišnji hit Nove Tv.

O fatalnoj ljubavi

U ovoj seriji glume Elizabet Brodić, Slavko Sobin, Momčilo Otašević, Ecija Ojdanić, Vladimir Posavec, Linda Begonja, Vlasta Ramljak, Marko Todorović, Arija Rizvić, Martina Stjepanović, Katarina Baban, Barbara Rocco, Stjepan Perić i Olga Pakalović.

Fatalna i nemoguća ljubav spaja, zamalo uništi i naposljetku spasi dvoje ljudi iz potpuno različitih svjetova.

Lola je mlada žena koja očajnički traži svog izgubljenog sina i bježi od teške prošlosti u kojoj je posesivno pokušava zadržati problematični Igor - otac njezina djeteta. Nakon deset godina konačno nalazi pouzdan trag o sinu, ali da bi ga vratila mora se odreći svega, pa čak i svog imena. Opasan plan dodatno će zakomplicirati sudbinska ljubav prema Saši, naizgled savršenom muškarcu.

I među brojnim likovima, intrigama, spletkama, nailazimo i na Radu Radolovića, pulskog glumca, a njemu to nije prva uloga u sapunici. Naime, prošle je godine u sapunici Jelene Veljače koja se prikazivala na RTL-u, "Pogrešan čovjek", interpretirao ulogu Livija.

Uloga putem audicije

- Ulogu sam dobio putem audicije i igrat ću policajca Šiška koji će biti uključen u nove intrige, zaplete, nestanke osoba i zločine koji će se početi dešavati u Kneževom dolu. Vjerujem da će novi događaji u seriji publici biti vrlo zanimljivi. Veselim se novoj ulozi i jako mi je drago sto ću imati prilike upoznati nove kolege i surađivati s njima. Uz to i dalje vrlo uspješno igramo hit predstavu "Sve o muškarcima" Teatra Gavran čije su izvedbe u Maloj dvorani Lisinski u Zagrebu, a i drugim gradovima Hrvatske ili rasprodane ili dupkom pune. Gostovat ćemo i u Istri u Rovinju, Poreču, Umagu i Pazin te, nadam se, ponovno i u Puli.

Glumio je i u "Lizistrati" Istarskog narodnog kazališta, u komediji "Furbaćona" i predstavi "Djevojačka večer", također pulskog INK-a, u predstavi "20.000 milja pod morem" u Dječjem kazalištu Dubrava, u predstavi "Kikijev cirkus" zagrebačke Tvornice Lutaka…


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum