pripreme za nastup

Postavljena bina za koncerte Arctic Monkeys i Tame Impala u pulskoj Areni

| Autor: Glas Istre
Arena (Snimio Danilo Memedović)

Arena (Snimio Danilo Memedović)


Pozornica u pulskoj Areni priprema se za dva velika glazbena događaja. Postavljena je bina, unosi se oprema za koncert Arctic Monkeys koji nastupa u utorak, 16. kolovoza. 

Dan nakon njih, u srijedu 17. kolovoza, i to prvi put samostalno u Hrvatskoj, koncert će održati australska rock-pop senzacija Tame Impala.

Koncerte organizira Charm Musica.

Očekuju se gužve, pa organizatori mole publiku da dođu na vrijeme i sobom ponesu identifikacijski dokument sa fotografijom (osobna iskaznica, putovnica, vozačka dozvola… )

Na dan 16. kolovoza u večernjim satima za vrijeme trajanja koncerata neće biti dozvoljen promet motornih vozila na sljedećim prometnicama oko Arene: u Istarskoj ulici, od raskrižja sa Scalierovom ulicom do Trga Nimfej; na Trgu Nimfej, od Istarske ulice do Flavijevske ulice; na Šetalištu Nella Milottija; u Amfiteatarskoj ulici; u Scalierovoj ulici, od raskrižja sa Istarskom ulicom do raskrižja sa Stiglichevom ulicom; u Nezakcijskoj ulici; na Trgu Ozad Arene.

Stanarima i vlasnicima poslovnih subjekata na tom području promet navedenim prometnicama će biti dozvoljen. Također, za vrijeme trajanja ukrcaja i iskrcaja opreme izvođača u određenim periodima u danu bit će otežan promet/sužena cesta ispred same Arene.

Organizatori mole sve koji dolaze na koncert da parkiraju na Rivi i na Mandraču, kako se u gradu ne bi stvarale nepotrebne gužve.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum