SUBOTNJI ĐIR

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU / PULA NIGHTLIFE: Ulice najvećeg istarskog grada prepune ljudi - i zbivanja

| Autor: Glas Istre


Pula je u subotu navečer izgledala poput kakve svjetske metropole - ulice u centru grada bile su prepune ljudi, a njima su se pak nudila i brojna zbivanja, te je zasigurno svatko našao ponešto za svoj gušt.

Vruća ljetna noć nimalo nije omela namjernike da se dođu opustiti u staru jezgru Pule - a gužve je bilo na Forumu, Portarati, Rivi, u Kandlerovoj ulici, Titovom parku, Areni… Od Portarate kroz ulicu Sergijevaca preko Foruma i Kandlerove - terase kafića su bile krcate, a prolaznike su zabavljali glazbenici - na Portarati je nastupio sastav mladih glazbenike, ulični svirači su pak svirali od egzotičnog handpana do raznih "tradicionalnijih" instrumenata i žanrova; na Forumu su nastupili plesači, a zainteresirani su mogli posjetiti i više izložbi u galerijama u Kandlerovoj.

Lijepo uređena Ulica Svetog Teodora pravi je mamac za turiste - terase svih ugostiteljskih objekata su bile krcate, a krcato je bilo i u Areni, gdje su u subotu navečer dodijeljene nagrade 69. Pulskog filmskog festivala.

Živo je bilo i podno Arene - u Titovom parku, gdje se održava manifestacija Pula vinski grad, a ljubitelji dobre kapljice su u opuštenoj ljetnoj atmosferi degustirali vina iz svih hrvatskih regija i inozemstva.

Fotografije govore tisuću riječi, a kako je subotnja večer izgledala u Puli - pogledajte u fotogaleriji našeg fotoreportera Danila Memedovića.

(Snimio Danilo Memedović)(Snimio Danilo Memedović)(Snimio Danilo Memedović)(Snimio Danilo Memedović)(Snimio Danilo Memedović)(Snimio Danilo Memedović)(Snimio Danilo Memedović)(Snimio Danilo Memedović)(Snimio Danilo Memedović)(Snimio Danilo Memedović)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini