FOTOZAPIS DEJANA ŠTIFANIĆA

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU / GROZNICA SUBOTNJE VEČERI: Špica zabave je - U SAMOM CENTRU PULE!

| Autor: Glas Istre


Centar Pule ima itekako intenzivan - i zabavan - noćni život!

Naš fotoreporter Dejan Štifanić zabilježio je pravu "groznicu subotnje večeri" (po uzoru na kultni filmski klasik s John Travoltom u glavnoj ulozi) na Giardinima - iz kafića je posjetitelje mamila glazba, a oko ponoći sve je bilo krcato.

Strogi centar Pule, i nekad kad se zvao Korzo, i danas kad se zove Giardinima, oduvijek je omiljeno okupljalište mladih - s godinama su se izmijenjale generacije kao i aktualni glazbeni žanrovi - ali jedno je konstantno - zabave nikad ne fali! 

S obzirom da fotografija govori tisuću riječi, najbolje da sami provjerite što je zabilježio naš fotoreporter Dejan Štifanić.

Noćni đir u Puli (Dejan ŠTIFANIĆ)

Noćni đir u Puli (Dejan ŠTIFANIĆ)Noćni đir u Puli (Dejan ŠTIFANIĆ)Noćni đir u Puli (Dejan ŠTIFANIĆ)Noćni đir u Puli (Dejan ŠTIFANIĆ)Noćni đir u Puli (Dejan ŠTIFANIĆ)Noćni đir u Puli (Dejan ŠTIFANIĆ)Noćni đir u Puli (Dejan ŠTIFANIĆ)Noćni đir u Puli (Dejan ŠTIFANIĆ)Noćni đir u Puli (Dejan ŠTIFANIĆ)Noćni đir u Puli (Dejan ŠTIFANIĆ)Noćni đir u Puli (Dejan ŠTIFANIĆ)Noćni đir u Puli (Dejan ŠTIFANIĆ)Noćni đir u Puli (Dejan ŠTIFANIĆ)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater