BOGAT PROGRAM

Najavljeni brojni koncerti, besplatno vođenje, projekcije filmova i vinske priče ovog tjedna u Središnjoj Istri

| Autor: Glas Istre
Ilustracija Gračišće

Ilustracija Gračišće


Projekt Otkrij središnju Istru u punom je jeku. Posjetitelji središnje Istre ovoga će tjedna moći uživati u razgledima gradića, dobrim filmovima, koncertnom programu i vinskim pričama koje dolaze u Gračišće. Svi programi u sklopu navedenog projekta besplatni su za sve sudionike.

Ovoga se tjedna pa sve do kraja kolovoza odvijaju besplatni razgledi gradića u središnjoj Istri prema planiranom rasporedu, od ponedjeljka do četvrtka s početkom u 18 sati. Ponedjeljkom su na rasporedu Sveti Petar u Šumi i Tinjan, utorkom Pazin, srijedom Sveti Lovreč, a četvrtkom Pićan i Gračišće. Navedeni su razgledi idealan spoj aktivnosti i znanja jer ćete šetajući saznati brojne zanimljivosti i tajne tih gradića. Svoje mjesto možete rezervirati slanjem poruke na adresu elektroničke pošte info@contineo.com.hr ili pozivom na broj +385 (0) 52 621 045.

U suradnji s Pučkim otvorenim učilištem, TZ središnje Istre ovoga tjedna organizira tri filmske projekcije na otvorenom te dvije filmske projekcije Drive In kina.Ilustracija

Kino na otvorenom bit će na tri različite lokacije – u ponedjeljak 8. kolovoza u Gračišću, u utorak 9. u Tinjanu te u srijedu 10. u Pazinu, dok će Drive In kino biti organizirano na dvije lokacije – u petak 12. u Pazinu, gdje će se na platou hotela Lovac prikazivati film Bohemian Rhapsody te u subotu 13. u Tinjanu, gdje će se na velikom nogometnom igralištu prikazivati film A Star is Born / Zvijezda je rođena. U udobnosti svoga automobila moći ćete pratiti filmsko-glazbene poslastice na velikom ekranu, a cijeli je program besplatan, potrebno se je samo prijavi slanjem poruke na adresu elektroničke pošte info@central-istria.com.

U Gračišću u subotu 13. kolovoza na pozornicu dolazi Goran Tomić trio, koji će sve okupljene zabavljati flamenko crticama. Navedeni je koncert uvertira u novu manifestaciju Općine Gračišće pod nazivom Vinske priče Gračišća. Općina Gračišće, u suradnji s TZ središnje Istre, odlučila je iznenaditi sve zaljubljenike u dobro vino i nakon dvije godine pauze od poznate Smotre vina organizirati ovu ljetnu manifestaciju. U finim istarskim vinima i autohtonim proizvodima moći ćete uživati u subotu 13. i u nedjelju 14. kolovoza od 19 sati pa sve do dva sata iza ponoći. Osim već spomenutog Goran Tomić tria, ovaj će festival obogatiti i nastup Techno Vikinga, etno skupine Veja i DJ-a Nikole z Kukurini.

Sve ostale vijesti, informacije o projektima i događanja na području Turističke zajednice središnje Istre možete pronaći na mrežnoj stranici TZSI, Facebooku, Instagramu, LinkedInu i TwitteruIlustracija

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of