poziv

Na mreži Casting, ali i edukacija: ONLINE PRIJAVE ZA MISS I MISTERA TURIZMA HRVATSKE 2020.

| Autor: Vanesa BEGIĆ

Direkcija Miss i Mister turizma poziva sve zainteresirane na online prijave na casting za Miss i Mistera turizma Hrvatske 2020., a otvorene prijave traju do 28. ožujka 2020. godine. Nakon online prijava uslijedit će casting uživo s članovima žirija, u trenutku kada sigurnosni uvjeti budu pogodni, te finalni izbor 12 djevojaka i 12 mladića. Direkcija će u suradnji s HUBtour Croatia, uz online prijave za casting te selekciju natjecateljica i natjecatelja, obogatiti program online edukacijama za sve prijavljene.

Nakon gotovo dvadeset godina, koliko Hrvatska sudjeluje na svjetskom izboru Miss Turizma Svijeta i odličnih rezultata naših finalistica, zaslugom vlasnika licence za Republiku Hrvatsku, Borisa Kosmača, Hrvatska je u velikoj konkurenciji ostalih turističkih velesila, bila odabrana od direkcije svjetske licencije, za domaćina "Miss Turizma Svijeta". U proljeće prošle godine, Hrvatsku je posjetilo više od 60 ljepotica iz cijelog svijeta kada se održala i finalna večer Miss Turizma Svijeta u Poreču te promovirane su ljepote Hrvatske.

Ovogodišnji program Izbora Miss i Mister turizma Hrvatske bit će oplemenjen i dodatnim edukacijama i aktivnostima kako bi se kvalitetno sagledao učinak koronavirusa na turizam i efekti na gospodarstvo te će se prezentirati budući planovi za promociju atraktivnih destinacija "plave" i "zelene" Hrvatske te kulturna i društvena baština Lijepe naše, sa svrhom sustavnog brendiranja Hrvatske. Pokrovitelj projekta je Hrvatska turistička zajednica.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of