TOP LOKACIJA

U NEDJELJU U TISKANOM IZDANJU GLASA ISTRE: Na Girandelli otvoren beach bar Tropic: Radit ćemo cijelo ljeto unatoč koroni i krizi!

| Autor: Robert FRANK


Iako se od ove ljetne turističke sezone zbog koronavirusa ne očekuju tko zna kakvi poslovni rezultati, veselu ekipu iz Pule i Labina to nije zasmetalo da jučer navečer otvore beach bar Tropic, smješten na atraktivnoj lokaciji Girandelle, neposredno ispod Valamarovog Girandella Resorta, u ovom trenutku sasvim solidno popunjenog domaćim, ali prije svega većinski stranim gostima.

Novi zakupnici kažu da od ove sezone ne očekuju senzacionalne rezultate, već im je cilj prije svega osigurati gostima zanimljivu, maštovitu i različitu ponudu. Tako nude više od 20 vrhunskih koktela, chootera, frapea i svega ostalog osvježavajućeg što će rashlađivati goste na obližnjoj uzavreloj plaži. Zakupnici kažu da im je cilj pokazati da unatoč krizi oko korone turizam u Istri nastavlja živjeti. Beach bar Tropic osim dolaska Valamarovih gostiju očekuje brojnu posjetu i dolazak domaćih ljudi iz Labina, Rapca i okolnih mjesta. Poanta je, kažu, da turizam u Istri neće stati.

Više o ovome čitajte u nedjelju u tiskanom izdanju Glasa Istre.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater