IZlog_0.1

U ROJCU Intermedijalni radovi Soundpainting platforme Pula: Projekt predstavljačko-izložbeno-izlagačke djelatnosti

| Autor: Mladen RADIĆ
DADa_NENe:

DADa_NENe:


U Dnevnom boravku Rojca u petak u 19 sati održat će se projekcija intermedijalnih radova Soundpainting platforme Pula "IZlog_0.1", a nakon projekcije uslijedit će razgovor s autorom projekta Nevenom Radakovićem.

"IZlog" je projekt predstavljačko-izložbeno-izlagačke djelatnosti Soundpainting platforme Pula. Ideja je predstaviti radove, artefakte, akcije i zapise umjetnika koji kroz platformu istražuju mogućnosti širenja granica vlastitog medija, te prezentirati radove nastale u sklopu različitih istraživačkih, rezidencijalnih i produkcijskih djelatnosti Soundpainting platforme Pula.

Cilj je razvoj publike i umrežavanje autora u kontekstu novih intermedijalnih i multidisciplinarnih projekata Soundpainting platforme Pula, te poticaj za nova istraživanja, rezidencije i produkcije, kao i angažman novih umjetnika na polju eksperimentalnih i inovativnih umjetničkih praksi.

Bit će prikazani radovi "Orkestracija prostora _0.0" autora i montažera Davora Sanvincentija, zatim "DADa_NENe: kako nešto pretvoriti u ništa bez da izgubi ono nešto", autora koncepta i izvođača Marka Vojnića, Ivane Vojnić Vratarić i Nevena Radakovića i "Dum spiro", autora Dejana Štifanića, Nevena Radakovića i Marka Grpca Knapića.

Događaj organiziraju udruga Rondo Histriae, Savez udruga Rojca. Autor projekta "IZlog", producent, organizator, kurator i voditelj je Neven Radaković. Program je organiziran uz pridržavanje svih propisanih mjera zaštite od pandemije virusa COVID-19. Ulaz je ograničen na 15 osoba te je potrebna prijava putem maila info.surojc@gmail.com. Ulaz samo uz predočenje EU COVID potvrde.

Program se održava uz financijsku potporu Upravnog odjela za kulturu i razvoj civilnog društva Grada Pula, Upravnog odjela za kulturu i zavičajnost Istarske županije, Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Zaklade "Kultura nova".

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini