TELEVIZIJSKI GASTRO SHOW

IGOR IVANOVIĆ Jedini istarski kandidat ispao iz MasterChefa. Puljanin kulinarsku avanturu nastavlja kroz vlastiti projekt

| Autor: Glas Istre
Igor Ivanović (Foto MasterChef)

Igor Ivanović (Foto MasterChef)


Puljanin Igor Ivanović, jedini istarski finalist u ovogodišnjoj sezoni izuzetno popularnog TV gastro showa MasterChef,  ispao je iz daljnjeg natjecanja. Za Ivanovića je show pošao po zlu neposredno nakon ulaska u MasterChef vilu, u kojoj je izolirano 19 najboljih kandidata ove sezone koji se bore za vrijednu novčanu nagradu. U epizodi koja je emitirana u srijedu Ivanović nije najbolje prošao u izvedbi jela kojim su kandidati trebali prezentirati svoju osobnost.

Igor Ivanović u tom dijelu svojim tanjurima nije dojmio žiri, kao ni u kasnijem testu kreativnosti, u kojem su natjecatelji imali zadanu osnovnu namirnicu, a to je bio kravlji sir. Osam preostalih namirnica birali su sami. Ivanovićev "starter" - tris s podlogom od kravljeg sira, članovi žirija chefovi Damir Tomljanović, Melkior Bašić i Stjepan Vukadin proglasili su jednim od tri najgora jela večeri. Usto, pri kraju testa kreativnosti Ivanović se ozlijedio i zaradio jedan šav na lijevom dlanu. Na kraju je ušao u eliminaciju za prvo ispadanje iz kuće s još dvoje kandidata, Majom i Vanjom.

Za ostanak u kući Igor, Maja i Vanja sinoć su trebali replicirati zadano. Uz šav na ruci koji mu nije bio olakotna okolnost, ono što je Ivanović ponudio žiriju na tanjuru nije bilo ukusno pa su jedinog istarskog kandidata izbacili iz emisije.

Njegove kuharske ambicije ne staju s emisijom koja mu je bila odskočna danska. Naime, u planu mu je Iggy`s Cooking, iskustvo kuhanja s turistima i domaćim gostima koji dolaze u Istru. Ivanović će ih kroz svoj projekt učiti pripremati maneštru, žgvacet, njoke, fuže i ostale istarske delicije. Neke detalje već je otkrio na Facebook stranici, a više informacija s javnosti će podijeliti na web stranici koja je u izradi.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater