Prijave

ADVENT U KOSI Puljanka Sanela Moscarda ima titulu prve pobjednice

| Autor: Doria MOHOROVIĆ
Nagrada za najbolji make-up pripala je "Čaroliji Istre"

Nagrada za najbolji make-up pripala je "Čaroliji Istre"


Nakon dva uspješna izdanja Festivala Advent u kosi, Tvrtka SHAPEIT j.d.o.o. priprema i treći Festival kose u Zagrebu- Advent u kosi. Manifestacija će se održati 6. prosinca u zagrebačkom hotelu Westin pod visokim pokroviteljstvom Grada Zagreba, a najkreativnijim natjecateljima - frizerima biti će dodijeljene prestižne nagrade u nekoliko kategorija.

U tijeku su prijave za natjecanje, a organizatori pozivaju sve zainteresirane frizere da se priključe natjecanju i pokažu svoje vještine. A, kako je nositi titulu najuspješnije frizerke Adventa u kosi zna Sanela Moscarda iz Pule koje je pobijedila na prvom festivalskom izdanju 2018. godine.

Sanela Moscarda, vlasnica pulskog frizerskog salona Sany, 2018. je na Festivalu osvojila nagradu Kristalni cvijet za najljepši make-up, koji je prigodno nazvan "Čarolija istre", a prezentiran je na modelu Manueli Čakarević. Manuela je nosila haljinu pulskog modnog dizajnera Saše Obradovića, s kojim pulska frizerka Moscarda često surađuje.

- Inspiracija za potpuni styling našeg modela bila je moja prekrasna Istra, a obzirom da sam bila jedina Istrijanka u Zagrebu, odlučila sam joj dati ime "Čarolija Istre", kaže Moscarda. Objašnjava i da uređivanje modela traje od ranog jutra, a najmanje je tri sata potrebno za postizanje adventskog izgleda u kojem se usklađuju make-up, frizura i haljina. Najviše vremena potrebno je za oblikovanje svečane frizure prigodno osmišljene za natjecanje. Moscarda kaže kako često sudjeluje na sličnim festivalima, a između ostalog, već se nekoliko godina natječe na festivalu "Etnofrizure svijeta", koji je organiziran u sklopu Vinkovačkih večeri, a gdje je naglasak na tradicijskim frizurama.

Organizatorica Festivala Advent u kosi Jadranka Šepek otkrila nam je svoje planove za budućnost. Cilj joj je proširiti Festival i na svjetskoj razini, kako bi se sa svojim tradicionalnim frizurama mogle predstaviti i natjecati frizerke i frizeri iz brojnih država.

Inače, na ovogodišnjem 3. Festivalu Advent u kosi u Zagrebu najuspješnije frizere očekuju prestižne nagrade, odnosno Kristalni cvijet za najljepšu adventsku frizuru Hrvatske - Europe. Nagrada se dodjeljuje u šest kategorija: Adventska svečana frizura, Adventska avangarda, Adventska muška frizura, Adventska etno frizura, Adventski nail art, Adventski make-up. U natjecanje se mogu uključiti i učenici i učenice srednjih strukovnih škola u Hrvatskoj. Prijaviti se može na broj mobitela organizatorice Jadranke Šepek - 092/345 3292.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum