MOJA ULICA, MOJA EKIPA

DANAS POČINJU PRIJAVE Kad se igra iz gušta, rezultat dođe sam po sebi

Arhiva G. I.

Arhiva G. I.


Danas počinju prijave za nastup na malonogometnom turniru "Moja ulica, moja ekipa 2018". Svi zainteresirani mogu se prijaviti na broj mobitela 098/130-5244 ili putem e-maila [email protected], zaključno do 1. prosinca kad će se u Caffe baru Cabahia održati izvlačenje parova. Na istom će se mjestu od 26. studenog, svakim danom između 18 i 20 sati, primati prijave uživo. Kotizacija za nastup iznosi 400 kuna, a turnir, koji će se kao i svih prijašnjih godina igrati u Domu sportova "Mate Parlov", započet će 7. prosinca. Naslov pobjednika branit će klinci Pizzerije Jupiter, koji su u lanjskom finalu s 4:1 svladali pazinski Plavi put.

Prijave do 1. prosinca

Bila je to četvrta sreća za momčad, koja je tri prethodna finala "Ulice" u kojima je nastupila izgubila s identičnih 2:3. Scenariji su bili različiti, pa su tako 2011. godine, nakon 0:0 u regularnom dijelu, na sedmerce poraženi od oprtaljske Histrije. Godinu dana kasnije bolje je bilo Auto Grosuplje, a "klincima" je presudio pogodak primljen 15 sekundi prije nego što se posljednji put oglasila sirena sa zapisničkog stola. Nije ih potom tri godine bilo na završnom danu, da bi 2016. godine, u srazu dvije Pizzerije Jupiter, nakon 1:1 "rulet sedmeraca" bio naklonjen "starcima". Lani su napokon i klinci došli na svoje.

- Skinuli smo tim trijumfom veliki teret s leđa, koji nas je svih ovih godina pritiskao. Stalno nas je pratilo to drugo mjesto, nikako nismo uspijevali otići do kraja. Sada ćemo napokon moći odigrati "Ulicu" opušteno i uživati u njoj, stvarno uživati, kaže Ivan Zgrablić, jedan od klinaca Pizzerije Jupiter, koji će ove godine, kao branitelji naslova, po prvi put biti prvi nositelji "Ulice". - Bili smo drugi, treći i četvrti nositelji, sad smo napokon prvi i ispunili smo snove. Igram "Ulicu" deset godina, možda i više, te mi je čast biti prvi nositelj jer to znači da sam nešto napravio na ovom turniru.

I prijašnjih su godina klinci mnogima bila glavna meta, sad će to biti još i više, jer nema većeg gušta nego skinuti skalp branitelju naslova. (Ivica CEROVAC)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter