"KVRCKANJE"

Htjela si olakšati napetost u vratu. Završila je na hitnoj

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Pexels)

Ilustracija (Pexels)


Sve što je Lily Zacharias htjela je riješiti se napetosti u vratu. Cijeli svoj život si uz pomoć par poteza "kvrckanja" olakšati neugodnu koju zna ujutro osjećati. No, jednom je sve pošlo po zlu. 

Kako je Amerikanka u TikToku videu objasnila, tijekom studiranja se jedno jutro probudila s napetosti u vratu i kao uvijek pokušala ju je riješiti uz par poteza "pucketanja" vrata. 

Kaže da je u tom trenutku osjetila užasnu bol koja nije nikako prestala. Bilo ju je strah nazvati majku koja joj je uvijek govorila da će se jednog dana ozlijediti. Na kraju je bol bila toliko neizdrživa da je nazvala majku koja ju je odvela na hitnu. 


Na hitnoj su liječnici ustanovili da ima kompresivnu frakturu gornja dva kralješka te da je istegnula "gotovo sve tetive i ligamente" u vratu. 

Dva tjedna je njen vrat bio imobiliziran, a nakon toga su Lily čekali mjeseci fizikalne terapije. No, budite bez brige, nije baš tako jednostavno slomiti vlastitim rukama vrat. Lily je objasnila da pati od sindroma zbog kojeg su joj zglobovi "opušteniji", prenosi Novi list.


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini