U ORGANIZACIJI MEDULINARTA

Besplatno predavanje "Kreativna zarada", prijave u tijeku

| Autor: Glas Istre
Mojca Tavčar - Benčić

Mojca Tavčar - Benčić


Udruga MedulinArt u srijedu, 10. svibnja, u 17.30 sati organizira u Multimedijalnom centru na medulinskoj placi predavanje/radionicu "Kreativna zarada".

Predavačica će biti Mojca Tavčar - Benčić, dipl. ing., univ. spec. oecc., vlasnica Agilne agencije za konzalting i intelektualne usluge, edukatorica i poduzetnica. Provodi poslovno savjetovanje iz područja strateškog planiranja, financija, marketinga, prodaje te upravljanja ljudskim resursima, prvenstveno za male i mikro poduzetnike.

Ovo predavanje otvorenog tipa namijenjeno je poduzetnicama početnicama, postojećim poduzetnicama, kao i svim ženama koje u budućnosti planiraju pokrenuti vlastiti posao. Naučit će i uputiti polaznice koji je pravi izbor za njih, domaća radinost ili obrt te što je sve potrebno za početak a što da budu uspješne u budućnosti.

Predavanje/radionica je besplatno zahvaljujući potpori općine Medulin. Prijava je obavezna jer je broj sudionica ograničen, a prijave su moguće na mail adresu info@medulinart.hr ili broj mobitela 098 397 615, Sandra Veršić - predsjednica udruge MedulinArt.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum