popularni show

U Braku na prvu frcaju iskrice zaljubljenosti: Pazinjan i njegova "odabranica" oduševili eksperte

| Autor: Marina VUKŠIĆ
Lorena Farkač i Stefan Modrić (Instagram)

Lorena Farkač i Stefan Modrić (Instagram)


Nakon što su kandidati treće sezone hrvatskog izdanja Braka na prvu odradili prvu zajedničku večeru na kojoj je šest parova podijelilo iskustva s vjenčanja, bračnog putovanja i života udvoje, na red je došao i prvi grupni susret s ekspertima showa, Ivom Stasiow, magistrom psihoterapije, Borisom Blažinićem, profesorom psihologije i sudskim vještakom za psihologiju te Sanelom Kovačević Nelly, spisateljicom i stručnjakinjom za muško-ženske odnose.

Lorena Farkač i Stefan Modrić (foto: Brak na prvu/RTL)Lorena Farkač i Stefan Modrić (foto: Brak na prvu/RTL)

Među sudionicima ovogodišnjeg showa je i 25-godišnji Pazinjan Stefan Modrić, instruktor fitnessa i student kineziologije koji posljednjih godina živi i radi u Zagrebu. U realityju je oženjen za 24-godišnju Lorenu Farkač iz Stupnika, studenticu komunikacijskog menadžmenta i voditeljicu na jednoj lokalnoj televiziji. Hobi su joj društvene mreže, a na TikToku ima više od 120 tisuća pratitelja!

Osim što su Stefan i Lorena najmlađi par u showu, eksperti su na prvom zajedničkom druženju s kandidatima konstatirali da su kao par vrlo su simpatični.

- Kod njim imamo jaku fizičku privlačnost, kod njih je jako dobra stvar što su oni kliknuli na prvu. To je dojam koji se kreira u prvih sedam do 30 sekundi. Kod njih je odmah proradio taj klik. Tu imamo dobru bazu da se razvije nešto dalje i nešto više, prokomentitala je ekspertica Sanela Kovačević.

Lorena Farkač i Stefan Modrić (foto: Brak na prvu/RTL)Lorena Farkač i Stefan Modrić (foto: Brak na prvu/RTL)

- Već na vjenčanju sam primijetila da mi u isto vrijeme hoćemo reći iste rečenice. Imam jednu prijateljicu s kojom funkcioniram na toj razini, ja bi to nazvala nekim frekvencijama, vibracijama, tako da imamo nešto, kazala je Lorena.

Nakon razgovora sa stručnjacima, i Lorena i Stefan su, očekivano, potvrdili da ostaju u showu i nastavljaju razvijati svoj odnos.

- Kada se s nekim susretnemo i osjetimo taj osjećaj kao da nam netko čita misli, da možemo završiti njegovu rečenicu ili pretpostaviti što će reći, to je, ja bih se usudila reći, prezentacija zaljubljenosti, ustvrdila je ekspertica Iva Stasiow.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini