U Dječjem kreativnom centru

PREDSTAVA "Veli Jože" u nedjelju u Teatru Naranča

| Autor: Mladen RADIĆ
Plakat za predstavu

Plakat za predstavu


Teatar Naranča za nedjelju u 18 sati u svojim prostorijama u Dječjem kreativnom centru priprema predstavu "Veli Jože" po motivima priče Vladimira Nazora.

Ovu predstavu koja je premijerno izvedena prije sedam godina režira Majkl Mikolić, kostimografkinja je Valentina Ferlin Živić, lutke je izradila Marina Štemberger, scenografiju Lena Modrušan, autor glazbe je Teodor Tiani. U predstavi glume Majkl Mikolić, Irin Šime Rabar, Katja Rabar i Diego Vitasović.

Predstava traje 40 minuta, a informacije i rezervacije moguće su na broj telefona 095 52 22 505 ili na mail teatar.naranca@gmail.com.

"Ala ljudi dojdite čut štoriju ud davnina ku će van povidati naša kumpanija. Ona se dogodila pred čuda lit, kad su u Motovunu živili divi, a danas je znamo samo aš ju je zapisa Vladimir Nazor. To je štorija od zadnjega motovusnkega diva – štorija od Velog Jože. Štorija o njegoven tešken životu, o temu kako je vajk mora delati za drugega i kako su ga stili popeljati u Mletke. Štorija o njegoven susretu sa galijoton Ilijon, o gradnji grada sa drugin istarskin divima i skirivenon blagu. I o temu kako su divi navadili ljude da triba delati, a delati je vajka lagje ko se zakanta kakova domaća.... Da se kapimo, forši ni sve jušto tako bilo – ma mi smo za vas našu štoriju finili onako kako bi moralo biti, a ne onako kako je", stoji u najavi.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of