Na pulskom kaštelu

Muškarci i žene oraspoložili publiku

| Autor: Vanesa BEGIĆ

Krajem minulog tjedna na pulskom Kaštelu gostovale su dvije predstave Mire Gavrana u izvedbi Teatra Gavrana te u režiji Mladene Gavran. Najprije je gostovala predstava "Sve o muškarcima", a potom "Sve o ženama", a u svakoj od njih glumi po jedna pulski glumac/glumica - Rade Radolović i Lana Gojak.

U predstavi "Sve o muškarcima" glume Vedran Komerički, Tomislav Krstanović i Rade Radolović, a u "Sve o ženama" Glume Lana Gojak, Kristina Krepela, te Mirela Videk Hranjec/Katarina

Arbanas.

"Sve o muškarcima", koja je prvi put gostovala u Puli, kao i predstava posvećena ljepšem spolu donosi zabavu, smijeh, duhovite replike, te oduševila je publiku u velikoj većini sastavljenu od žena.

Puljanin Rade Radolović bio je vrlo dobar u svojoj ulozi, poput svojih kolega, a predstava je osmišljena po konceptu red ozbiljnih, red ležernijih replika, uvijek uz puno smijeha, za raznoliku publiku.

Muški svijet, poput onog ženskog u prošlogodišnjem hitu, u ovoj se priči razotkriva s puno humora i neočekivanih sukoba, a posebice je važno napomenuti da svaki od glumaca igra po nekoliko različitih uloga. Gavranova komedija "Sve o ženama" najizvođeniji je Gavranov kazališni tekst, premijerno igran diljem svijeta.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater