PREDSTAVE TEATRA GAVRAN

Gostuju na pulskom Kaštelu: SVE O ŽENAMA (I MUŠKARCIMA)

| Autor: Vanesa BEGIĆ

Dvije predstave Teatra Gavran gostovat će na pulskom Kaštelu, večeras "Sve o muškarcima", sutra "Sve o ženama". Autor predstava je Miro Gavran, a redateljica Mladena Gavran.

U predstavi "Sve o muškarcima" glume Vedran Komerički, Tomislav Krstanović i Rade Radolović. Muški svijet u ovoj se priči razotkriva s puno humora i neočekivanih sukoba, dok svaki od glumaca igra po nekoliko različitih uloga. Radnja je smještena u današnji Zagreb, a pred nama prolaze prepoznatljivi suvremeni likovi s kojima se svaki gledatelj može lako poistovjetiti. Mladena Gavran, koja je prošle godine režirala "Sve o ženama", prihvatila se režije i predstave "Sve o muškarcima", odabravši za nositelje zahtjevnih uloga tri mlada nadarena glumca. U ovoj dinamičnoj predstavi, glumci su odlučili pružiti vam istinsko teatarsko zadovoljstvo propitujući krajnje granice glumačkog umijeća. Brzi dijalozi, te izmjena dramskih i humornih pasaža karakteristika su ovog teksta koji pruža velike mogućnosti za glumačke transformacije.

Gavranova komedija "Sve o ženama" najizvođeniji je Gavranov kazališni tekst, premijerno igran diljem svijeta. Režiju potpisuje Mladena Gavran koja je 2000. godine glumila u praizvedbi ovoga teksta u zagrebačkom Epilog Teatru. Glume Lana Gojak, Kristina Krepela, te Mirela Videk Hranjec/Katarina Arbanas.

Predstave počinju u 21.30 sati.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater