MEDULINART

Odgođena izložba i koncert "Za žene", NASTAVLJA SE HUMANITARNA AKCIJA ZA POMOĆ SIGURNOJ KUĆI ISTRA

| Autor: Tea TIDIĆ
(Foto: Luka PRETEGIANI)

(Foto: Luka PRETEGIANI)


- Sukladno preporukama Stožera, finalnu večer projekta "Za žene" koja se trebala održati u četvrtak, 12. ožujka, u galeriji Vincent iz Kastva u Istarskom narodnom kazalištu odgađamo do daljnjega. Humanitarna akcija time trenutno nema svoj finale, no neće izgubiti na važnosti a odgoda u ovom trenutku može biti izuzetno važna. Družiti ćemo se uskoro. Sigurni smo da razumijete i hvala vam na tome, poručuju iz MedulinArta, udruge koja je organizirala humanitarnu akciju "Za žene" za pomoć Sigurnoj kući Istra.

U ovogodišnjoj akciji MedulinArta sudjeluje 35 medijskih predstavnika, 27 fotografa i 27 rukotvoraca unikatnog nakita, te je svaki predstavnik medija, za kojega se izradio personalizirani nakit, udružen s fotografom pri čemu su nastale unikatne fotografije. Sve nastale fotografije će se moći razgledati na izložbi koju će naknadno najaviti organizatori.

Iako je izložba odgođena, humanitarna akcija "Za žene" se nastavlja - svi koji žele donacijom pomoći rad Sigurne kuće Istra, mogu to učiniti od 12. ožujka, uplatom na poseban račun otvoren u PBZ banci isključivo na ime ove humanitarne akcije.

Pri uplati valja navesti da je svrha uplate "Za žene", a uplate se vrše na IBAN HR13 2340 0091 5110 6260 0.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom