PROČITAJTE

U utorak u tiskanom izdanju Glasa Istre - Iskustvo 57-godišnjeg Puljanina: "IZ BOLNICE SU ME IZBACILI S UPALOM PLUĆA NA ULICU KO' VREĆU KRUMPIRA. Da sam brat ili sin nekog saborskog zastupnika četiri vozila hitne čekala bi u redu da me vrate do Pule!"

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Arhiva)

Ilustracija (Arhiva)


"Da sam brat ili sin nekog saborskog zastupnika, četiri vozila Hitne čekala bi parkirana ispred bolnice da si izaberem s kojim ću do Pule. Budući da nisam "bitan", ostao sam prepušten sam sebi" , ispričao je svoje nedavno iskustvo u KBC-u Rijeka 57-godišnji Puljanin Damir Pletikos Koroman.

U Rijeku je stigao 22. listopada vozilom Hitne pomoći zbog sumnje u predinfarktno stanje.

- Kad me hitna dovezla u Rijeku i prije nego što su me ostavili, pitao sam ih kako ću se vratiti nazad, na što su mi rekli da se ništa ne brinem.

Oko 15 sati završio sam sve pretrage, testirali su me i na COVID-19 i nalaz je bio negativan, a i liječnik je rekao da nije predinfarktno stanje već upala pluća, pa su mi dali antibiotik.

U jednom trenutku pitao sam kako ću nazad u Pulu.

Nitko ništa nije spominjao, a na svaki moj upit nije bilo odgovora i brzo sam shvatio da me ne planiraju vratiti nazad kući, kaže Damir.

VIŠE PROČITAJTE U TISKANOM I ONLINE IZDANJU OD UTORKA

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter







Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater