NAJUKUSNIJI TJEDAN U GODINI

U tijeku je 21. Tjedan restorana, sudjeluje i pet lokala iz Istre

| Autor: Doria MOHOROVIĆ
Restoran Bonaca

Restoran Bonaca


Manifestacija 21. Tjedan restorana započela je u petak i trajat će do 18. listopada u cijeloj Hrvatskoj, pa tako i u nekoliko istarskih restorana. Uključeni su restorani Amfiteatar, Bonaca - svjetionik i Kantina na području Pule te restorani Bodulka Velanera i Sopravento u Medulinu.

Riječ je o promotivnoj akciji sa svrhom promidžbe gastronomske scene Hrvatske u suradnji s ugostiteljskim objektima. Restorani koji sudjeluju u akciji gostima nude atraktivne jelovnike u kojima su uključeni sljedovi od tri jela - predjelo, glavno jelo i desert, uz čašu vina ili aperitiv. Cijena ovakvog obroka je 100 kuna po ručku i od 100 do 120 kuna po večeri. Ponuda je raznovrsna pa se može birati između mesnih, ribljih i vegetarijanskih specijaliteta.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter