SAZNAJEMO

PRVI OTVORENI SUKOB ZORIČIĆA I MILETIĆA: Fabio Giacometti jutros postavljen za direktora Kaštijuna. Grad za, Županija protiv!

| Autor: Marcello ROSANDA
Boris Miletić, Fabio Giacometti i Filip Zoričić

Boris Miletić, Fabio Giacometti i Filip Zoričić


Na današnjoj Skupštini Županijskog centra za gospodarenje otpadom Kaštijun opozvana je direktorica Vesna Dukić i imenovan Fabio Giacometti. Kao što smo već pisali, tema sjednice Skupštine, koja je u sjedištu tvrtke počela jutros u 8 sati i trajala vrlo kratko, bila je samo jedna - razrješenje jednog i imenovanje drugog člana Uprave, drugim riječima direktora Kaštijuna.

Naime, Skupština to može provesti i bez Nadzornog odbora, kako je predviđeno društvenim ugovorima.

Bili su prisutni predsjednik Nadzornog odbora Valerio Drandić, istarski župan Boris Miletić, gradonačelnik Pule Filip Zoričić i javni bilježnik.

"Grad Pula glasao je za opoziv Vesne Dukić i imenovanje Fabija Giacomettija na mandat od četiri godine, ali ga je moguće opozvati prije isteka mandata, sukladno rezultatima provedenog javnog natječaja, dok je Županija bila protiv. Time je odluka donesena u omjeru 51 posto Grad, 49 posto Županija", potvrdio nam je Zoričić.

Podsjetimo, Valerio Drandić je kao predsjednik Nadzornog odbora društva vodio Skupštinu. On ju je i sazvao, i to na prijedlog većinskog vlasnika Grada Pule, odnosno gradonačelnika Filipa Zoričića.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter