O POSLOVANJU I OPOREZIVANJU

POREČ: Besplatno online predavanje za male poljoprivrednike

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Snimio Milivoj Mijošek)

Ilustracija (Snimio Milivoj Mijošek)


Institut za poljoprivredu i turizam, u sklopu projekta Domaća web tržnica, organizira radionicu za poljoprivrednike na temu "Zakonska regulativa u poslovanju malih poljoprivrednika".

Radionica će se održati naredni petak, 10. prosinca s početkom u 17 sati.

Zbog opće nepovoljne situacije s koronom, radionica će se provesti u on-line obliku, putem Zoom platforme na sljedećoj poveznici https://us06web.zoom.us/j/89540935917?pwd=bzE1VnNZekZuTTZBbzRKVFgvZmQ3UT09.

Predavanje će održati mr. sc. Miljenka Cutvarić, urednica i savjetnica u časopisu Računovodstvo i financije. Tema radionice je način poslovanja i oporezivanja poljoprivrednih gospodarstava ovisno o ostvarenom godišnjem prometu i ovisno o vrsti proizvoda koji se na gospodarstvu proizvode.

Podteme radionice su: Porezni status poljoprivrednih proizvođača; Obveze mirovinskog i zdravstvenog osiguranja poljoprivrednika nositelja i članova OPG-a; Prodaja vlastitih poljoprivrednih proizvoda.

Radionica je besplatna za sve sudionike, a moguće će ju biti pratiti putem prijenosa uživo, kao i postavljati pitanja u sobi za razgovor (chat).

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater